promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerződést bontott csapata a magyar válogatott EB-ikonjával, merre tovább?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar futballista felkeltette a nemzetközi közvélemény figyelmét, vajon merre vezet tovább az útja?

Ádám Martin, a magyar válogatott csatár, és dél-koreai klubja, az Ulsan Hyundai, közös megegyezéssel bontották fel szerződésüket. A hír meglepetésként érte a futballvilágot, különösen a magyar szurkolókat, akik izgalommal figyelték Martin pályafutását az ázsiai csapatban.

Ádám Martin 2022-ben szerződött az Ulsan Hyundai csapatához, ahol rövid idő alatt sikerült bizonyítania tehetségét és gólérzékenységét. Az első szezonjában 20 mérkőzésen lépett pályára, és 8 gólt szerzett, ami kiemelkedő teljesítménynek számít az ázsiai ligában. A magyar támadó gyorsan beilleszkedett a csapatba, és fontos szerepet játszott az Ulsan Hyundai támadójátékában.

A szerződés felbontásának pontos okai egyelőre nem ismertek, azonban több forrás is arról számolt be, hogy mindkét fél egyetértett a döntésben. Ádám Martin nyilatkozata szerint a klub és ő is úgy érezte, hogy itt az ideje új kihívásokat keresni.

„Nagyon hálás vagyok az Ulsan Hyundai-nál eltöltött időszakért, sokat tanultam és fejlődtem itt, de most új célok felé szeretnék haladni”

– mondta a magyar csatár.

A szerződés felbontása után Ádám Martin előtt számos lehetőség áll nyitva. Több európai és ázsiai klub is érdeklődött iránta, így valószínűleg nem marad sokáig csapat nélkül. Martin korábban a Paks és az MTK Budapest színeiben is kiválóan teljesített, így nem kizárt, hogy visszatér Magyarországra, de az sem kizárt, hogy egy másik külföldi csapat ajánlatát fogadja el.

Az Ulsan Hyundai vezetősége közleményben köszönte meg Ádám Martin munkáját és hozzájárulását a csapat sikereihez. „Ádám Martin kiváló játékos és nagyszerű ember. Sajnáljuk, hogy elválnak útjaink, de sok sikert kívánunk neki a jövőben” – áll a klub hivatalos nyilatkozatában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás