promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lázár János megmutatta imádott feleségét: így néz ki a miniszter bálkirálynője, aki Karácsony Gergely párjával ugyanazt a szakmát űzi
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerelmes fotón Lázár János és felesége, aki egy dologban hasonlít Karácsony Gergely szerelmére.

A szerelem mindenkinek kijár, akár átlagember, akár celeb, akár politikus az illető. Lázár Jánosnak is van egy csodálatos felesége, akitől két gyermeke született: János Boldizsár 2004-ben, és Zsigmond Bertalan 2009-ben. Bár Lázárné Megyeri Zita semmiben sem hasonlít Karácsony Gergely feleségére, mégis érdekes párhuzam van kettejük között, hiszen ugyanazt a szakmát űzik; nem mellesleg mindkét politikus ugyanabban az évben, 2002-ben vette el szíve választottját, vagyis mind a miniszter, mind a főpolgármester 22 éve házas ember.

Bizony Karácsony Gergely is már évtizedek óta szereti a feleségét, akivel többször posztolt már közös képet a saját oldalára, de Lázár János sem fél megmutatni, milyen gyönyörű nő mellett találta meg a boldogságot.

Magyarország építési és beruházási miniszterének szíve választottjáról nagyjából annyit lehet tudni, mint Karácsony Gergely feleségéről. Lázár János még januárban rakott ki egy közös képet Zitával, aminél megemlítette, hogy

már 22 báli szezon óta a felesége az ő bálkirálynője.

Az alább látható kép egyébként a hódmezővásárhelyi-makói kórház jótékonysági báljának előkészületein készült, amellyel kapcsolatban Lázár büszkén osztotta meg, hogy a rendezvény teljes bevételét az egészséges újszülöttekért és édesanyákért indított program javára ajánlják fel; így is történt.

Ami pedig a közös Megyeri Zitában és Karácsony Gergely feleségében, Kiss Virágban, hogy mind a ketten tanárként dolgoznak. Lázár János párja német-magyar szakos tanár a hódmezővásárhelyi Németh László Általános Iskola és Gimnáziumban, emellett a Tiszta Szívvel Egyesület és Alapítvány elnöke, valamint a Korábban Érkeztem Alapítvány tagja.

A pedagógussal korábban a Promenad24 készített interjút, amiben elárulta, hogy gyakran elmondja, hogy ő nem egy politikus felesége, hanem az ő férje egy politikus. Lázár Jánosról azt nyilatkozta, hogy már a megismerkedésükkör a karizmatikusság és az erősség jellemezte, mindig is hosszú távra tervezett és tervez, valamint tele van ötletekkel és célokkal; amikben ő maximálisan támogatja, nemcsak mint feleség, hanem mint társ és barát.

Megyeri Zita szerint fontos, hogy az ember megtalálja azt a szakmát vagy hivatást, amit szívvel-lélekkel űz úgy, hogy az ne csak a számára legyen jó és hasznos, hanem mások számra is egyaránt. Ezért is lett ő tanár.

Az én bálkirálynőm - immár 22 báli szezon óta. A hódmezővásárhelyi-makói kórház jótékonysági báljára készülünk. A...

Posted by Lázár János on Saturday, January 27, 2024
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás