promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elvesztette Katalin a bizalmát a britekben, szörnyű dologról számolt be a palota egykori alkalmazottja: a hercegné már sohasem lesz ugyanolyan
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tragikus, ha a hercegné tényleg ezt gondolja.

Az egész világ megkönnyebbül, amikor nem olyan régen váratlan esemény történt: Katalin hercegné nyilvánosan, a királyi család aktív, szeretett tagjaként ismét megjelent a nyilvánosság előtt. Ami elsőre feltűnt mindenkinek, hogy a hercegné eleve is sudár alakjából is sokat veszített: nagyon lefogyott Vilmos felesége, szűk ruhája is lötyögött rajta és bizonyos kézmozdulatai arra engednek következtetni, hogy Katalinnak sztómazsákja van. Az örömöt azonban most valami más is beárnyékolja:

Egy testbeszédelemző szólalt meg Katalin nyilvános szerepléséről és nem túl bíztató az, amiket elmondott. A szakértő szerint a hercegné mosolya mögött komoly aggodalom húzódott, korábbi magabiztossága már a múlté. Grant Harrold, aki egykor királyi komornyikként dolgozott és nagyon jól ismeri a brit uralkodó család tagjait, úgy véli, hogy Katalin még soha nem volt ennyire feszült, mint a mostani megjelenésekor. A hercegné hosszú ideje élt elzárva és csak a gyógyulására koncentrált, azonban már arról is felröppentek a hírek, hogy egy időre átveszi egy királyi családtag a helyét, amikor a teendői elvégzéséről van szó. Elképzelhető, hogy Katalin emiatt döntött úgy, hogy annak ellenére, hogy idén már nem tervezett sehol megjelenni, mégis kilépett a britek elé és megmutatta, hogy igenis lehet és kell is vele számolni, azonban a szívében nagy bizalmatlanság volt.

A hercegné érthető módon aggódott: félt attól, hogyan fogja végig csinálni az eseményt, de tartott attól is, hogy esetleg elvesztette a nép szimpátiáját, az pedig szörnyű csapás lenne neki és az egész királyi családnak, nem bízott abban, hogy ilyen hosszú távolmaradás után is szeretik őt. Remélhetőleg azonban Katalin pozitív érzésekkel tért haza és aggodalmai szertefoszlottak. Hihetetlen szeretet és támogatás fogadta, az pedig, hogy ennyi ideig visszavonultan élt, egyáltalán nem rontott a megítélésén. Úgy vélik, hogy hiába fárasztó és megterhelő egy ilyen esemény, Katalinnak ez kifejezetten jót tehetett és segít majd neki a későbbi gyógyulásban.

Károly király születésnapjáról, ahol megjelent a hercegné, itt tudsz megnézni egy felvételt:

Forrás: femcafe.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás