promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rég nem látott, megható családi felvétel került elő Kóbor Jánosról, lánya osztotta meg a kedves emléket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legendás énekes rajongásig imádta kislányát, aki szeretettel őrzi édesapja emlékét.

Kóbor János hiánya mai napig fájó nem csak a családjának, de a rajongók számára is. Hirtelen ment el, egy olyan betegség miatt, amire nem szívesen gondolunk vissza, hiszen rengeteg család életét tette tönkre egy pillanat alatt és évekig tartotta rettegésben az embereket világszerte.

Sokakat ragadott el idő előtt a szörnyű kór, köztük volt az Omega frontembere is, akinek ahogy az élete, úgy a halála mellett sem lehetett szó nélkül elmenni, emlékét pedig egy ország gondozza.

Családja nem rejti el a fájdalmát, felesége, Zsóka nemrég így nyilatkozott a Borsnak:

„Nagy igazság, hogy amíg beszélünk róla, addig biztosan itt van velünk. Mi itthon Lénácskával minden nap szóba hozzuk, bármit teszünk a házban, arról bizony Mecky jut eszünkbe. Arról nem is szólva, hogy a házat is úgy hagytuk, ahogy az utolsó közös napunkkor volt. Minden ugyanott van. Mecky ruhái, kedvenc tárgyai, minden... Mi így érezzük azt, hogy itt él velünk. A szívünkben szeretettel és ürességgel egyszerre.”

Kóbor János május 17-én lett volna 81 éves, a születésnapját pedig ugyanúgy megünnepelték, mint régen. A kedvenc éttermébe mentek, szűk családi és baráti körben. Ám nem a szomorkodásé, hanem a közös emlékek felidézéséé volt a főszerep:

„Mecky minden egyes barátjának fizikai közelsége visszaad egy aprócska darabot belőle. Ha csak pillanatokra is, de visszaad... Legalábbis mi Lénácskával így érezzük”

– mondta a legendás zenész felesége.

Lánya, Léna egy családi videóval emlékezett meg édesapjáról, a felvételen mindhárman szerepelnek, Kóbor János ma már 17 éves lánya pedig még ovisként készült az indulásra. Az énekes stílszerűen Opel Omegájával vitte el kislányát az oviba, pacsival és puszival búcsúzva tőle. Léna minden bizonnyal szívében őrzi ezt a kedves emléket édesapjáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás