promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem evilági repülőtárgyat vettek videóra: ilyen mozgásra földi gép nem képes
Borítókép:  Illusztráció/Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A földi fizikát meghazudtoló mozgásra képes gépet kaptak lencsevégre.

Nem mindennapi dolgot fedezett fel egy kanadai pár a Winipeg-folyónál, amely leginkább egy földönkívüli technológiára emlékeztetőek. Justin Stevenson és felesége, Danielle ugyanis rejtélyes, villogó gömbpárosra bukkantak, amelyek a videó szemszögéből úgy tűnnek, mintha egy meghatározhatatlan repülőgép fénypárja lennének.

A videón látszik, ahogy az erős sárga fénnyel ragyogó gömbpáros egy helyben, szinte mozdulatlanul lebeg a levegőben, majd egy szokatlanul egyenes, határozott, gyors mozgással elindulnak a kamera szemszögéből jobboldali irányba, majd ugyanazzal a hirtelenséggel megállnak. A videó második felében egy második ilyen gömbpáros is kirajzolódik, mintha a semmiből tűntek volna elő.

Justin elmondása szerint az egész olyan volt, mintha egy Sci-fi filmben lettek volna, a gömbök olyan fényesek voltak, mint a nap és teljesen bevilágították a sötét eget. Elmondta, hogy a folyó északi partján készült a felvétel, a fényes objektumok pedig déli irányba indultak el, mielőtt eltűntek volna egy felhő mögött.

Stevenson elmondta azt is, hogy az eseményt követően már nincs benne kétség, korábban szkeptikus volt a földönkívüli életformákkal és objektumokkal kapcsolatban, amit látott azonban, az teljesen meggyőzte arról, hogy bizony van földönkívüli élet. A férfi szavaiból egyértelműen kiderül, hogy ez az eset örökre megváltoztatta az életét, de az általa megosztott Facebook-videóban is hallatszik a hangján, hogy teljes döbbenetben van.

Természetesen az esettel kapcsolatban a kommentelők között is vita merült fel, ilyenkor mindig két táborra oszlanak a vélemények: a szkeptikusokba és a hívőkbe. A szkeptikus minden egyes felvételre azt fogják mondani, hogy hamisak és programmal csinálták őket, még ha maga a NASA hozná nyilvánosságra, akkor is; miközben a szkeptikus mindenféle kritika nélkül értékelik újabb bizonyítékként az idegen létformákra.

Nagyon sok ilyen eset merül fel időről-időre, hogy UFO-t vagy egyéb, földönkívülinek tűnő objektumot vesznek videóra az emberek, vannak olyanok, amelyek hihetőbbek, mások pedig kevésbé. Nagyon jó összeállítások is felkerülnek az internetre erről, ilyen összeállítás a következő videó is, amelyet érdemes megnézni.

Forrás: New York Post

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás