promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ő a Taxi filmek Danieljének gigakeblű barátnője: 33 évvel fiatalabb csúcsbombázót szeret a magyarok egyik kedvenc színésze
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden férfi erre a nőre csorgatja a nyálát, gyönyörű amit magából megmutatott.

Vannak filmek, amik több generáció számára is emlékezetesek maradtak. Úgy tippelem, hogy a leginkább a harmincasok emlékeznek erre az alkotásra, illetve nekik a szüleik: ez az mozifilm, amit biztosan havi egyszer leadott valamelyik csatorna és bizony a családok meg is nézték, akár 100. alkalommal is. Ez a Taxi széria, melynek a főszereplője Daniel, a taxisofőr, aki egy sor bonyodalomba keveredik bele és ezekből próbál kimászni. Ellenségeket és barátokat szerez, az élete többször egy hajszálon függ, de végül a jó győzedelmeskedik a rossz felett. Egyszerű forgatókönyv, nem túl bonyolult cselekmény, mégis világhíres klasszikus lett belőle.

A film főszerepét  Samy Naceri játsza, a francia színész, akinek karakteres arca egy életre beleivódott az emlékezetünkbe. A film óta azonban hosszú évek teltek és bizony a színész felett is eljárt az idő. Ám ez nem akadályozza meg abban, hogy élvezze az életet, sőt: fiatalokat megszégyenítő hévvel vetette bele magát a szerelembe, párja pedig nem akárki. A gyönyörű Athene nevet viselő hölgy 33 évvel fiatalabb Nacerinél és szintén színésznő. Szívesen állnak kamerák elé, legutóbb is a vörös szőnyegen kapták lencsevégre a párost:

Naceri barátnője gyönyörű, egzotikus szépség, aki remekül használja nőiességét, nagy jövőt jósolunk neki a filmiparban és vélhetően tapasztalt kedvese is el tudja látni néhány jótanáccsal, hogyan boldoguljon ebben a kemény iparágban.

Athene a közös videójuk mellé kommentelt is, királyomnak nevezte szerelmét, aki ezt jó néhány szívecskés hangulatjellel hálálta meg. Amikor nem együtt jelennek meg, Athene akkor is gyönyörű, ebben a ruhában például szinte minden női domborulatát remekül lehet szemrevételezni, szintén egy voros szőnyeges esemény alkalmával viselte a kihívó ruhát, Cannes-ban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás