promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki belülről Orosz Barbara badacsonyi csodaháza, megmutatta a legszebb szobát, amit ő maga festett ki
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Orosz Barbara betekintést engedett férjével közös badacsonyi házukba, megmutatta közös otthonuk leghangulatosabb szobáját.

Orosz Barbara és francia férje háromszor mondta ki a boldogító igent: először Párizsban, egy polgári szertartáson, aztán a dégi Festetics-kastélyban, majd a franciaországi Luberonban is. A TV2 műsorvezetője azonban távházasságban él szerelmével, Flor ugyanis a harmadik esküvőt követően a világ egy távoli részén kezdte meg hároméves kiküldetését, de még mielőtt elbúcsúzott volna feleségétől, megvették közös álomotthonukat, amit a Balatonnál találtak meg. Orosz Barbara azóta egyedül csinosítgatja badacsonyi csodaházukat, és most megmutatta, melyik a legszebb szoba, amit ő maga festett ki.

A ház kulcsait tavasszal vették át, azóta folyamatosan megy az átalakítás; Orosz Barbara rendszeresen jár le Badacsonyba, hogy egyeztessen a szakemberekkel, illetve hogy ő maga is kivegye a részét a felújítási munkálatokból. De olyan is van, hogy csak ácsorog a leendő nappalijukban, és arról álmodozik, hogy milyen lesz majd ott élni a férjével.

A műsorvezető elmondása szerint Flor maximálisan megbízik az ízlésében, mégsem teszi meg, hogy nélküle tervezi meg mondjuk a fürdőszobát, mert fontos neki, hogy közös házuknak minden egyes részletét együtt találják ki. Orosz Barbara elárulta francia férjéről, hogy mennyire imádja Magyarországot, szereti a magyar kultúrát, az itteni építészetet, és a Balatont is; éppen ezért nem volt kérdés, hogy mindketten ott szeretnének élni. Természetesen a budapesti otthonuk is megmarad, de Barbara férje mindenképpen szeretett volna egy házat Badacsonyban is, miután azt olvasta, hogy ez a település hazánk egyik ékszerdoboza.

Orosz Barbara a napokban posztolta ki, hogy milyen szépen kifestette házuk legszebb és leghangulatosabb szobáját. Bár minden porcikája sajgott, mire végzett vele, a végeredményt látva elöntötte őt a jóleső fáradtság, és úgy érezte, akkor bárki ki tudna hívni egy festőversenyre.

A szoba úgynevezett Balatonszín árnyalatot kapott, Barbara azt mondta, több helyiségben is feltűnik náluk ez a szépséges, nyugalmat és harmóniát árasztó szín.

(Bors)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás