promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orosz Barbara gyönyörű testű nőkről beszél, szemléltetésképp pedig ő is megmutatja a csodás őzikealakját
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szépséges színésznő egy csodálatos helyről jelentkezett be, nem sokat hagyott a fantáziánknak.

Rengeteg férfi tartja hihetetlenül kívánatos nőnek Orosz Barbarát és rengeteg nő irigykedik rá, mert mintha nem fogna rajta a kor és évről évre dögösebb a műsorvezetőnő. Sokan először a filmekből, sorozatokból figyeltek fel a (akkor még) vörös hajú démonra, majd műsorvezetőként is kipróbálta magát. 2012-ben saját műsort kapott, Tűsarok címmel, melyben igazi, ízig-vérig csajos témákat beszél át a vendégeivel.

Testhezhetálló neki ez a szerep, hiszen sugárzik róla, hogy imád nő lenni: rajong a divatért, tökéletesen tisztában van vele, hogy mi áll neki jól és olyan elegánsan keveri az aktuális trendeket a régi, klasszikus szépséggel, hogy igazán páratlan eredmény születik belőle.

Egyébként ezt más is így gondolja, mert a sikeres műsorának ez a szlogenje, illetve egy női táskához hasonlítják az egész adást: izgamas, rejtélyes, titokzatos, sosem tudod, hogy mit rejt, azonban emellett teljesen hétköznapi is.

A jól megérdemelt nyaralását a színész- és műsorvezetőnő most Franciországban tölti és volt ideje egy hosszabb okfejtésre is, melyben a nők önbizalmáról és önmagunk szeretetéről is beszélt.

Elmondása szerint fantasztikus látni, hogy mennyire szeretik és tisztelik a francia nők a testüket és mennyire nem jellemző rájuk az az önostorozás, amivel a magyar nők önmagukat sújtják. Ebbe azonban az ottani közhangulat is segíti őket: senki nem beszéli ki a másikat, nem súgnak össze emberek egymás háta mögött, csak mindenki felhőtlenül élvezi a nyarat, a napsütést és a tengerpartot.

Életmóddal kapcsolatos műsora miatt valószínűleg az átlagnál jobban a szívére veszi ezeket a társadalmi, nőket érintő kérdéseket, amellett, hogy az ő alakját elnézve nem nagyon lehet hasonló gondja. Látszik rajta az egészséges étkezés és a sport szeretete, így valóban hiteles emberként tud ezekről beszélni. 43 évesen több fiatal is megirigyelhetné ezt a bombaformát és reméljük, hogy az utószezonban még megörvendeztet minket egy-két ilyen pikánsabb képpel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás