promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orosz Barbara alaposan kitette a melleit a kirakatba, piszkosul vadító a TV2 műsorvezetője
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem meglepő, hogy Orosz Barbara Franciaországban nyaral.

Orosz Barbara nem titkolja, hogy fülig szerelmes, szóval boldog házasságban él francia férjével, Florral. A TV2-s Mokka műsorvezetője és a párizsi férfi egy metróállomáson ismerkedtek meg, és azóta sem eresztették el egymás kezét. Három esküvőt is tartottak, hogy mindkét család részt vehessen a nagy napon.

A francia férfi, jelenleg Párizsban él és dolgozik. Sikeres üzletember, aki egy nemzetközi cégnek vezeti az európai leányvállalatát. Emellett nagy érdeklődést mutat a kultúra és a művészetek iránt, szeret utazni, olvasni és zenét hallgatni. Orosz Barbara elmondása szerint Flor igazi úriember, akivel valóban egy húron pendülnek. Álmaiban sem gondolta volna, hogy egy ilyen szerelem egyszer a semmiből betoppanhat az életébe.

Orosz Barbara és Flor találkozása tényleg romantikus filmbe illő jelenet volt. A műsorvezető Párizsban járt egy barátnőjénél, amikor a metróállomáson meglátta Flort. A férfi is kiszúrta, és mosolygott rá. Orosz Barbara visszamosolygott, de nem szólt semmit, csak szemeztek egymással.

Azt hitte, ez volt az utolsó alkalom, hogy látja őt. Ám Flor nem adta fel, és utánament a metróra. Ott leült mellé, és elkezdett beszélgetni vele angolul. Orosz Barbara először meglepődött, de hamar szimpatikusnak találta az álompasit. Végül telefonszámot cseréltek, és megbeszéltek egy randit.

A TV2 műsorvezetője visszatért Magyarországra de a távolság nem jelentett akadályt számukra. Orosz Barbara a születésnapját is Párizsban töltötte, a párja pedig elvitte oda, ahol korábban egy bizonyos szív alakú kőben megbotlott, majd megkérte a kezét. Azóta férj és feleségként úszkálnak a boldogságban.

Nem csoda, hogy a TV2 műsorvezetője már Franciaországból szállította a csodás villantós fotókat. Ahogyan leírta, mostanság képtelenség kicsábítani a vízből, ami a gyerekkora óta az egyik legerősebb vonzalma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás