promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki kívülről Puskás Peti és Dallos Bogi csodaháza, erre nincsenek szavak
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lenyűgöző a körülötte lévő kert is.

Puskás Peti és Dallos Bogi az elmúlt időszakban elképesztően otthonos kis környezetet épített ki maguk körül. A fiatalok boldogok, megszületett első közös gyermekük is, miközben tényleg csodálatos helyen laknak, erről pedig már többször kerültek is fel felvételek a közösségi oldalaikra. Van, hogy csak sima képeket tesznek közé az otthonuk berendezéséről, de vajon olyan is, amikor még a külsejét is megmutatják. A pár korábban döntött úgy, hogy elhagyják a főváros belső részét, és kiköltöznek a belvárosból.

Végül egy kétszintes ház mellett döntöttek, amely maga a tökély.

A rajongók is imádják, ha az otthonukról tesznek közzé videókat, épp ezért ezek a felvételek nem ritkák. Sőt, sokszor megesik az is, hogy ő maguk vezetnek körbe minket a csodálatos berendezési tárgyak között. sokan pedig szerették volna látni a kertet is, épp ezért azt is megmutatták. A terasz, illetve a berendezési tárgyak itt is nagyon szoros harmóniába állnak a egymással, a kert is egy kész kompozíció, tele a tökéletességgel.

Nagyon sokszor pedig megmutatják nekünk Mimó kutyát is, aki sokszor saját maga főszereplője a családi fotóknak. Korábban amúgy Puskás Peti arról is beszélt, hogy miért ilyen sűrű náluk a gyep, megtudhatták a követők azt is, hogy lóhere van hozzákeverve.

Íme a fotók a stílusos teraszról, így pedig láthatjuk a házukat kívülről is:

(via Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás