promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ebbe a nőbe lenne szerelmes Ben Affleck? Gigamellekkel bizonyított és már kavartak is kamera előtt
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez a nyomába sem ér.

Gal Gadot izraeli színésznő és modell, aki nemzetközi hírnevet szerzett magának a Wonder Woman című filmben nyújtott alakításával. 1985. április 30-án született Rosh HaAyinban, Izraelben. Gyermekkorában táncolt, és fiatal korában megnyerte a Miss Israel szépségversenyt 2004-ben. Ezután a hadseregben szolgált két évig, ami segített neki fejleszteni azt a fizikai és mentális kitartást, ami később színészi karrierjében is hasznára vált.

Gal Gadotkezdetben a modellkedés terén ért el sikereket, és számos vezető divatkampány arca volt. Az igazi áttörést a színészi karrierje hozta meg számára, amikor Gisele Yashar szerepében debütált a Halálos iramban (Fast & Furious) sorozatban. Az akciófilmekben szerzett tapasztalatai és harci képességei jól illeszkedtek Wonder Woman karakteréhez, aki az erős és bátor női hős szimbóluma.

Gadot 2016-ban debütált Diana Prince, alias Wonder Woman szerepében a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) című filmben. Az ő alakítása annyira népszerű volt, hogy 2017-ben megkapta saját, Wonder Woman című filmjét, amely hatalmas sikert aratott mind kritikai, mind közönségszempontból. Ezt követte a 2020-as Wonder Woman 1984, amely tovább növelte népszerűségét.

A színésznő emellett producerként is tevékenykedik, és számos jótékonysági projektben vesz részt. Erős elkötelezettséget mutat az emberi jogok és a nők jogainak támogatása iránt. Gadot boldog családi életet él férjével, Yaron Varsanóval és két lányukkal.

Gal Gadot tehetsége és elkötelezettsége nemcsak a filmvásznon, hanem azon kívül is megmutatkozik. Inspiráló példája annak, hogyan lehet összeegyeztetni a sikeres karriert és a családi életet, miközben fontos társadalmi ügyek mellett áll ki - arról nem is beszélve, mennyire roppantul csinos ezen a fényképen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás