promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Először mutatkozott kamera előtt Balogh Levente volt felesége, különleges szépségű törékeny nő, ő csavarta el először a Cápák között rámenős befektetőjének a fejét
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Semmit sem lehetett tudni kettőjük kapcsolatáról, ezért is különleges ez a felvétel.

Balogh Levente négygyermekes apuka, akinek három lánya nem a jelenlegi feleségétől született. Levente legidősebb lánya, Balogh Szimi, most bemutatta ritkán látott édesanyját, aki elbűvölően szép.

Levente Balogh, a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, az utóbbi időben több televíziós műsorban is feltűnt, például a Cápák közöttben és Az álommelóban. Kétszer házasodott, és nagy családdal büszkélkedhet. Első feleségét 1996-ban vette el, és ebből a házasságból három lánya született: Szimóna (29), Tiffany (26) és Szofi (16). Második házasságát 2016-ban kötötte Brigittával, és közös gyermekük, Levi, születése révén 52 évesen újra apává vált.

Levente a magánéletét védi a nyilvánosság elől, így ritkán oszt meg családi részleteket. Brigittát is csak egyszer mutatta meg a nyilvánosságnak, és előző feleségét, akitől a három lánya született, hosszú ideje nem látták. Most azonban legidősebb lánya, Szimi, egy közös fotót osztott meg édesanyjával Instagram-sztorijában. A kép egy esküvőn készült, ahol mindketten ragyogtak, és lenyűgözték a jelenlévőket. Szimi és az édesanyja annyira hasonlítanak egymásra, hogy szinte ikreknek tűnnek.

Levente korábban elmondta, hogy amikor a lányai kicsik voltak, rengeteget dolgozott a cégbirodalma felépítésén, és úgy érzi, nem tudott elég időt tölteni velük. Hétvégéken azonban mindig igyekezett közös programokat szervezni, például bicikliztek vagy a Vidám Parkba jártak együtt.

Szimi által megosztott fotó is azt mutatja, hogy bár az édesanyja, Csilla és Levente már nem alkotnak egy párt, továbbra is jó a kapcsolatuk. Az anya-lánya páros közös képe csak 24 óráig volt elérhető Szimi Instagram-sztorijában, de egy korábban készült képen megcsodálhatjuk a roppant csinos anya-lánya párost:

forrás: Blikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás