promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen elbűvöl Selena Gomez meztelen teste, nem csoda hogy berendelték a varázslós sorozatának új évadát

Teljesen elbűvöl Selena Gomez meztelen teste, nem csoda hogy berendelték a varázslós sorozatának új évadát

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hivatalosan érkezik az új évad a népszerű sorozatból, reméljük Selena Gomez pontosan csak ennyi ruhát visel majd benne.

Hihetetlen arra gondolni, hogy már a 2000-es évekről is nosztalgikusan beszélünk. Sok sorozat volt ekkoriban, a Disney szinte dózerrel öntötte rá az erre fogékony tinédzserekre, kisebbekre, nagyobbakra a tinisorozatokat, ebből pedig egészen sokan szereztek maradandó (ám megkérdőjelezhető) ismertséget. Ez a korszak termelte magából a Hannah Montanaként ismertté vált Miley Cyrust, az azóta már társadalmi harcossá vált Demi Lovatot, és a veseműtéten, Lupus-betegségben szenvedő Selena Gomezt is.

Míg az előzőek elég erős útkeresésbe kezdtek a Disney sorozatok és a celebsztár korszak lezárása után, addig Selena úgy tűnt, hogy könnyedén veszi az élet akadályait. Hamarosan összejött Justin Bieberrel, akivel álomszerű párt alkottak, majd váratlanul szakítottak, hűtlenség is szóba került, békíthetetlennek tűnt az ellentét, annak ellenére, hogy kettőjük vonzalma letagadhatatlan volt. Aztán megtörtént az álom: újra randizni kezdtek és a fanatikus rajongók, akik külön-külön, de együtt még inkább imádták őket, fellélegeztek. Egészen az újdonsült szakításig, ami után nem sokkal Bieber megmutatta a világnak új barátnőjét: az (azóta már) Hailey Biebert.

Elképesztő gyűlölet zúdult Selena utódjára és sokan azóta is reménykednek, hogy az egykori szerelmesek egymásra találnak, erre azonban egyre kevesebb az esély. Ám valami jó mégis történt a színésznővel: híres sorozata, a Varázslók a Wawerly helyről új évaddal jelentkezik, melyben ő is szerepet kap. A hírek szerint egyelőre egy epizódra ugrik be, ám a rajongóknak ez is elég, óriási izgalommal várják, hogy kedvenc varázslónőjük újra felöltse a talárját.

Selena Gomez azóta már régen túllépett a gyermeksztár szerepen és szívesen bújik a manapság olyan divatos meztelenruhákban, itt egy csodálatos csipkecsodát öltött magára, ráadásul vörös színből, amiben a szemünket egyértelműen elvarázsolja: