promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Falatnyi bikiniben ünnepli Hunyadi Donatella a nyarat, érett nő lett a 22 éves szépségből

Falatnyi bikiniben ünnepli Hunyadi Donatella a nyarat, érett nő lett a 22 éves szépségből

Borítókép:  Profimedia/Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Az egész ország kislányként ismerte meg, mára azonban egy dögös érett nő lett Kiszel Tünde lányából, aki egyáltalán nem szégyellős a kidolgozott alakját illetően.

Ki ne ismerné ebben az országban Kiszel Tündét, aki egy időben szinte minden televíziós csatornán téma volt. A saját készítésű naptárjaival is népszerűvé vált Tünde számos műsorban vendégként és olykor műsorvezetőként is szerepet kapott, egy egész nemzet ismerte meg, azóta viszont némileg visszavonult a képernyőkről, már nem szerepel annyi műsorban.

Mivel Kiszel Tünde élete nagyrészt a nyilvánosság előtt zajlott, ezért az ország vele együtt kislányát, Hunyadi Donatellát is megismerte, ám valószínű sokaknak még a mai napig úgy van meg a fejében, mint Kiszel Tünde kislánya. Ez a korszak azonban elmúlt abban a tekintetben, hogy Donatella egy érett nő lett, saját élete van és már önálló tévés szerepléseket is vállalt.

Donatella egyik legnagyobb önálló tévés szereplése például a TV2 képernyőin futó Dancing With The Stars-ban történt, nagyon sokan ismerhették meg akkor, hogy bizony Kiszel Tünde lánya felnőtt, sőt, egy egész generáció már úgy ismerhette meg, mint Hunyadi Donatella, ami számára is rendkívül fontos volt. A DWTS-ben ráadásul Bődi Dénes oldalán kiváló eredményt ért el, az ötödik helyen zárták a 2023-as évadot.

A nyár megérkezett a nyakunkra, tombol a kánikula, nem véletlen, hogy Donatella élt is a lehetőséggel és megosztott egy képet, ahol épp hűsöl egyet a medence szélén. A saját Instagram-oldalán megosztott képen egy falatnyi bikiniben lógatja a vízbe a lábát a medence szélén, a képaláírás szerint azonban ez nem most készült kép lehet ’mentally I’m here – fejben itt vagyok’. Ez mindenképpen arra utal, hogy ez egy korábbi, esetleg nyaralásról készült kép lehet

A képen egyértelműen látszik, hogy Donatellának remek alakja van, ez nagyban köszönhetően a táncnak és a modellkedésnek, amit aktívan űz. Látszik, hogy Donatellának rendkívül fontos a sport, és bizonyára fontos a számára, hogy a közszereplővé válás során úgy jegyezzék meg az emberek, mint aki az elithez tartozik a sportosság és a csinosság tekintetében.