promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Világáról nem tudott Justin Timberlake, életmentő hőstette után most a bíróságon lesz jelenése

Világáról nem tudott Justin Timberlake, életmentő hőstette után most a bíróságon lesz jelenése

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Néhány hete még valóságos hősként ünnepelték, most viszont nagyot csalódtak benne rajongói.

Ki gondolná, hogy alig néhány nappal egy rendkívül felelősségteljes és teljességgel elismerésre méltó tett után akkora ostobaságot csinált a világhírű popsztár, hogy fogda lett a vége. Pedig ez történt Justin Timberlake-kel, akinek most vélhetően lesz pár nagyon kellemetlen perce a bíróság színe előtt.

Történt ugyanis, hogy a 43 éves zenész barátaival tivornyázott az American Hotelben , majd úgy döntött, hogy miután alaposan felöntött a garatra, autójával hazagurul. Ám mivel alaposan elázott, ezért először benézett egy STOP-táblát, majd kacsázva a sávjában végül azt vette észre, hogy mögötte egy rendőrautó felcsapta a kék villogót.

Az igazoltatás során bár megtagadta a szondáztatást, egyértelműen kiderült, hogy nincs vezetésre alkalmas állapotban, áradt belőle az alkoholszag, bizonytalan volt a járása, és galuskásan beszélt. A barátai ugyan megpróbálták lebeszélni a rendőröket az intézkedésről, ám az egyenruhások hajthatatlanok voltak, őrizetbe vették a sztárt.

Timberlake ügyvédje társaságában másnap hagyhatta el a jardot, és bár óvadékot nem kellett fizetnie, vádat emeltek ellene, július 26-án pedig meg kell jelennie a bíróságon. Az egyelőre nem derült ki, hogy hatással lesz-e az ügy jelenlegi turnéjára, Timberlake ugyanis napokon belül Chicagóban lép fel.

Néhány héttel ezelőtt egyébként még egészen más hírek érkeztek róla, a texasi koncertjén ugyanis rosszul lett egy rajongó az első sorokban, amit Timberlake is észrevett, ezért azonnal megállította a zenét, felkapcsoltatta a reflektorokat, és jelezte a biztonságiaknak, hogy baj van. A bajba jutott rajongót azonnal elsősegélyben részesítették, később pedig visszatérhetett a nézőtérre. A zenész ekkor még hősként tündökölt, most viszont nagyon sokan csalódtak benne.