promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tragédia Várkonyi András családjában: soha nem hallott részletek lánya halálával kapcsolatban

Tragédia Várkonyi András családjában: soha nem hallott részletek lánya halálával kapcsolatban

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Bárki belerokkanna, ha ezt kellene átélnie.

Várkonyi András, a népszerű színész, akit a legtöbben a "Barátok közt" sorozat Vili bácsijaként ismernek, nemrég egy interjúban vallott lánya tragikus elvesztéséről. Várkonyi Andrea, aki szintén a színészi pályát választotta, hosszú ideig küzdött rák betegséggel, amely végül 39 éves korában ragadta el őt családjától.

A színész elmesélte, hogy lánya betegségét kezdetben sárgulás jelezte, ami az epevezetékét érintette. Hiába próbáltak meg különféle kezeléseket, beleértve a legújabb sejtszintű gyógyszereket is, a betegség végül áttéteket okozott, és Andrea nem tudta legyőzni a rákot. András számára a legnagyobb fájdalmat lánya elvesztése jelentette, de rövid időn belül elveszítette öccsét és édesapját is, ami még inkább megnehezítette a gyász feldolgozását​.

Az interjú során Várkonyi András arról is beszélt, hogyan próbálta a munkába temetkezve átvészelni ezeket a nehéz időszakokat. Ekkoriban rengeteget dolgozott, mert ez volt az egyetlen módja, hogy elviselhetőbbé tegye a gyászt. Az unokájával való kapcsolatát is említette, aki most 12 éves, és aki segít neki abban, hogy a család megmaradt tagjaival erősítse a köteléket​.

A család számára a mindennapi élet is tele volt kihívásokkal Andrea halála után. Várkonyi és felesége számára különösen nehéz volt dönteniük lányuk tárgyairól és otthonáról, és még olyan hétköznapi dolgok is problémát okoztak, mint a számlák befizetése. Az emlékek és a gyász állandóan visszatérő érzések voltak számukra.

Várkonyi András magyar színész, legismertebb szerepe a "Barátok közt" sorozat Vili bácsija. A Színház- és Filmművészeti Főiskolán végzett, majd több jelentős színházban is játszott, mint például a Madách Színház és a Nemzeti Színház. Filmes és szinkronszínészként is tevékenykedett. 

forrás: Bors