promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Az ATV szépségkirálynőből lett időjósának cicijei izzasztó forróságot árasztanak, Tótpeti Lili mély betekintést engedett formás keblei közé

Az ATV szépségkirálynőből lett időjósának cicijei izzasztó forróságot árasztanak, Tótpeti Lili mély betekintést engedett formás keblei közé

Borítókép:  ATV YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Tótpeti Lili olyan ciciket villantott az egyik képén, hogy az önmagában is hőgutát okoz.

Tótpeti Lili Gaál Noémi helyére érkezett az ATV-hez, azóta is ő az egyik legfontosabb személy a csatorna időjárás-jelentéseiben, hiszen a nézők tőle tudhatják meg, hogy milyen idő lesz hazánkban. A fiatal nő egyébként 2021-ben nyerte meg a Miss World Hungary versenyt, ő lett abban az évben Magyarország Szépe. Nem csoda, hogy szépségkirálynőnek választották, hiszen nincsenek szavak arra, hogy mennyire gyönyörű. Ezen a hétvégén pedig kiderül, hogy ebben az évben ki lesz Magyarország szépe, ugyanis jön a szépségverseny döntője, így ismét valamelyik csinos hölgy fejére kerülhet a korona.

Tótpeti Lili 21 éves korában lett az ATV időjárás-jelentésének egyik vezetője, akinek mindig is nagy álma volt, hogy egyszer televíziós legyen. Örült, mikor az ATV lehetőséget adott neki, hogy időjós legyen náluk, egy korábbi interjúban elmondta, hogy a kollégái sokat segítettek neki a felkészülésben, de folyamatosan szeretne még többet fejlődni és tanulni.

Aztán azt is elmondta, hogy mennyire aktív és produktív volt az első éve a televíziónál. Úgy érzi, megtalálta a helyét, és kezd kiteljesedni a műsorvezetésben. Kezdetben persze tartott attól, hogy nehezen fog menni a beilleszkedés, hiszen igen nagy nevek mellett dolgozhat, de szerencsére a kollégái hamar a szárnyuk alá vették őt.

A szépségkirálynő igen aktív a közösségi oldalán is, közel 14 ezer követője van az Instagramon is, ahol folyamatosan újabb képeket oszt meg magáról. Nem is olyan régen olyan fotót rakott ki, amin igazán mély betekintést nyújtott a követőinek a formás mellei közé. Kétségtelen, hogy ez a kép önmagában is izzasztó forróságot áraszt, de tekintve, hogy amúgy is kánikula van, ez csak fokozza a túlzott hőséget.