promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Álomszép 60-as lett az Űrgolyhók hencegő hercegnője, ennyit változott 37 év alatt Daphne Zuniga

Álomszép 60-as lett az Űrgolyhók hencegő hercegnője, ennyit változott 37 év alatt Daphne Zuniga

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Így néz ki 37 év után az Űrgolyhók Vespa hercegnője, Daphne Zuniga.

1987-ben mutatták be minden idők egyik legjobb filmparódiáját, az Űrgolyhók-at, amiben Mel Brooks olyan sci-fiket parodizált ki, mint a Star Wars vagy A nyolcadik utas: a Halál. Ebben a filmben olyan színészek játszották a főszerepeket, mint John Candy, Rick Moranis, Daphne Zuniga vagy Bill Pullman - utóbbi a szerencsének köszönhette, hogy végül rá osztották a szerepet, hiszen eredetileg olyan sztárokat akartak felkérni Lone Starr eljátszására, mint Tom Hanks vagy Tom Cruise.

Bár az Űrgolyhók-ban volt egy utalás arra, hogy Mel Brooks nyitott lenne a film folytatására, ám ez végül nem valósult meg, most azonban úgy tűnik, közel 40 év után tényleg jöhet az Űrgolyhók 2. része, ugyanis Josh Gad a napokban arról posztolt a közösségi oldalán, hogy beadott egy forgatókönyvet az Amazonhoz, és már készítik is a paródiafilm folytatását.


A hírek szerint Josh Gad lesz az új film főszereplője, és a most 97 éves Mel Brooks is visszatér a fedélzetre, de csak mint producer. Arról egyelőre nincs információ, hogy az eredeti szereplők közül visszatér-e valaki; sajnos John Candy nagyon fiatalon elhunyt, így ő rá ne is számítsunk, de Bill Pullman, Daphne Zuniga, és Rick Moranis még igent mondhat a produkcióra.

A rajongók bizonyára nagyon örülnek annak, hogy végre elkészülhet az Űrgolyhók 2. része, de persze mindenki arra számít, hogy a legtöbb régi szereplő visszatér a folytatásra - még úgy is, hogy mindannyian elmúltak már 60-70 évesek.

Daphne Zuniga is már a 62. életévét fogja idén betölteni, de egyáltalán nem látszik rajta a kor; álomszép 60-as lett a hencegő hercegnő, aki a közösségi médiában is aktív. Ott nézhetünk róla friss fotókat is, és ámulhatunk azon, hogy mennyire nem változott gyakorlatilag semmit sem a színésznő ezalatt a 37 év alatt; legalábbis pályatársai között jócskán vannak olyanok, akik időskorukra teljesen felismerhetetlenné válnak.

Így néz ki most az Űrgolyhók Vespa hercegnője: