promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Űrgolyhók sztárja, Rick Moranis 23 év után tért vissza
Borítókép:  MGM
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajnos nem filmről van szó, hanem egy reklámról, amire Ryan Reynolds vette rá a színészt.

Rick Moranis a nyolcvanas évek egyik legnagyobb komikusa volt. Olyan filmekben szerepelt, mint a Szellemirtók, Űrgolyhók, vagy a Drágám, a kölykök összementek!. Utóbbinak szeretne egy folytatást is a Disney, amiben a főszereplő, Wayne Szalinski fiát, Nicket vennék elő, aki ugyanúgy lekicsinyítené a gyerekeit.

Rick Moranis utoljára 1997-ben állt kamera elé, a Drágám, most mi mentünk össze! című filmben. A színész 1991-ben veszítette el a feleségét, aki mellrákban hunyt el. Rájött, hogy egyedülálló szülőként nehezen tudja összeegyeztetni a gyereknevelést a filmezéssel, így inkább visszavonult, és minden idejét a családjával töltötte.

A Mackóstestvér első és második részében is csak a hangját hallhattuk, ahol Dörgőt szinkronizálta.

Ryan Reynolds közben nem lassít, aki a színészkedés mellett a saját cégeit is nagy erőbedobással reklámozza. Azt tudjuk róla, hogy igen kreatív módon szokta promotálni a ginjét, most pedig a telefontársaságán volt a sor.

Egy elég erős nevet sikerült megszereznie, mivel Rick Moranis valóban 23 éve nem szerepelt semmiben. Reynolds persze ismét határozottan viccesre veszi a figurát.

A színész felvezetése után megjelenik Rick Moranis, aki megkérdezi, hogy mégis miről beszéljen a rövid reklám idő alatt? Reynolds bejelenti, hogy nagyon semmiről. Erre Moranis visszakérdez, hogy akkor miért van itt, amire Ryan csak annyit mond, hogy óriási rajongója a komikusnak, és ennyi a lényeg.

Szóval csupán annyi értelme van a reklámnak, hogy Reynoldsnak végre közös jelenete van Rickkel. Lényegében megérte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás