promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Peller Mariann először beszélt súlyos függőségéről: a TV2 sztárműsorvezetőjének már a mindennapjait is megkeserítette a káros szokás

Peller Mariann először beszélt súlyos függőségéről: a TV2 sztárműsorvezetőjének már a mindennapjait is megkeserítette a káros szokás

Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Peller Mariann küszködött a szavakkal, amikor erről beszélt.

Peller Mariann ismert televíziós műsorvezető és író, aki őszintén beszélt a vásárlási kényszeréről és annak leküzdéséről. Mariann a BEST magazinnak adott interjújában árulta el, hogy diákkorában kezdődött a vásárlási szenvedélye, ami később szenvedélybetegséggé vált. Euforikus örömöt érzett, amikor új ruhákat, táskákat, cipőket és ékszereket vásárolt, de végül ráébredt, hogy ez nem a helyes út.

A változás akkor indult el nála, amikor felismerte, hogy a vásárlás iránti vágy egy mélyebb hiányérzetet takar. Mariann szerint a vásárlási kényszer hasonló bármely más addikcióhoz, amelyből idővel képes volt kigyógyulni. A Lélekközösség és az Utazás a lelked körül című műsorai, valamint írói tevékenysége segítettek neki abban, hogy új irányt találjon az életében és elengedje ezt a függőséget.

Mariann a vásárlási kényszer leküzdése mellett arról is beszélt, hogy a spiritualitás és a tudatosság jelentős szerepet játszottak a gyógyulásában. A spiritualitást úgy definiálja, mint a mindennapi életben való jelenlétet és a helyzetek tudatos megélését. Mariann műsorai és könyvei is ezt a szemléletet közvetítik, amelyben a belső fejlődés és a tudatosság fontosságát hangsúlyozza​.

Korábbi interjúiban arról is beszélt, hogy a családja és különösen gyermekei nagy szerepet játszanak az életében. Hálás azért, hogy a gyermekeinek odaadó édesapjuk van, aki aktívan részt vesz a nevelésükben, így Mariann is meg tudja találni az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Tudatosan fejleszti lelki ellenállóképességét, és megtanulta, hogy a bűntudat helyett a pozitívumokra koncentráljon​.

Peller Mariann története inspiráló példa arra, hogyan lehet egy függőséget felismerni és leküzdeni, valamint hogyan lehet a spiritualitást és a tudatosságot beépíteni a mindennapi életbe a belső harmónia elérése érdekében.