promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Az indiai élő Nostradamus szerint nagy nap a mai, de ennek nem fogunk örülni

Az indiai élő Nostradamus szerint nagy nap a mai, de ennek nem fogunk örülni

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A védikus asztrológiára alapozza véleményét.

Az emberek világszerte egyre inkább aggódnak a közelgő katasztrófák miatt, és sokan már túlélőszetteket állítanak össze, hogy felkészüljenek a legrosszabbra. A BorsOnline cikke rámutat, hogy az egyik legfrissebb előrejelzés szerint a világvége jóslatok között szerepel egy indiai asztrológus, aki a védikus asztrológia alapján azt jósolta, hogy 2024. június 20-án, azaz ma, kitörhet a harmadik világháború. Ez az előrejelzés még nagyobb figyelmet irányított a túlélőszettek fontosságára.

Az indiai Nostradamus, néven is ismert jóslatok szerint a világ számos országa érintett lehet a konfliktusban, és a háború súlyos következményekkel járhat. Az ilyen jóslatok miatt az emberek szerte a világon egyre komolyabban veszik a felkészülést. A túlélőszettek iránti kereslet is növekedett, mivel az emberek szeretnének biztosak lenni abban, hogy felkészültek a legrosszabbra.

A cikk bemutatja a legfontosabb túlélési eszközöket és technikákat, amelyek segíthetnek az embereknek átvészelni a legrosszabb forgatókönyveket. Ezek közé tartozik a víztisztító tabletták, elsősegély-készlet, tartós élelmiszerek, tűzgyújtó eszközök, és egy többfunkciós kés. Az ilyen szettek nemcsak gyakorlati eszközöket biztosítanak, hanem lelki megnyugvást is nyújtanak a bizonytalan időkben.

A világvége forgatókönyvek régóta foglalkoztatják az embereket, de az utóbbi években a klímaváltozás, a nukleáris háború és a globális járványok miatt egyre többen érzik úgy, hogy valóban közeleg a vég. Az ilyen készletek beszerzése és karbantartása egyfajta biztonságérzetet adhat, ami segít abban, hogy az emberek nyugodtabban nézzenek szembe a jövő kihívásaival.

Jó tanácsként azt is megmemlítik, hogy a túlélőszettek összeállítása nemcsak praktikus szempontból fontos, hanem lelki megnyugvást is nyújt. Az emberek jobban érzik magukat, ha tudják, hogy felkészültek a vészhelyzetekre. Bár a világvége elméletek sokszor pánikot keltenek, fontos, hogy az emberek felkészültek legyenek és megtegyenek minden tőlük telhetőt a biztonságuk érdekében.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a világvége túlélőszettek egyre népszerűbbé válnak, mivel az emberek szeretnének felkészülni a legrosszabb forgatókönyvekre. Az ilyen szettek nemcsak gyakorlati eszközöket biztosítanak, hanem lelki megnyugvást is nyújtanak a bizonytalan időkben. Az indiai Nostradamus jóslatai csak fokozzák ezt az aggodalmat, és arra ösztönzik az embereket, hogy tegyenek meg mindent a túlélésük érdekében.