promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden szem a Sárkányok háza főszereplőjének kikandikáló melleire szegeződött, még melltartót sem vett fel a vörösszőnyeges eseményre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Semmit sem hagyott a fantáziára a Sárkányok háza főszereplője, a fotósok nem győzték vakuval a villantását.

A Trónok harca cselekménye előtt játszódó Sárkányok háza első évada hatalmas siker volt, így természetesen hamar berendelték belőle a 2. évadot, ami június 17-én debütált az HBO Maxon. Most újra visszatérhetünk Westerosba, és elkezdődhet a háború Rhaenyra Targaryen és a Hightower-ház között. Az HBO olyannyira bízik a sikerben, hogy már a 2. évad premierje előtt bejelentették, hogy készül a sorozat 3. évada, tehát nem ezen a nyáron fogunk utoljára hatalmas sárkányokat látni. A George R.R. Martin Tűz és vér című regényét feldolgozó széria sokáig velünk maradhat még, ráadásul az HBO még több, a Hét Királyságban játszódó produkciót tervez a jövőben, úgyhogy alaposan el leszünk látva Trónok harca-jellegű sorozatokkal.

A Sárkányok háza főszerepeiben továbbra is olyan színészeket láthatunk, mint Matt Smith, Emma D'Arcy, és Olivia Cooke - utóbbi olyan ruhában jelent meg az egyik vörösszőnyeges eseményen, ami mindenkit meglepett a helyszínen; a fotósok gyakorlatilag nem győzték vakuval a villantását, ugyanis a csinos színésznőnek szinte teljesen kikandikáltak a mellei meseszép ruhájából.

A 30 éves színésznőnek egyébként nem a Sárkányok háza az első komolyabb szerepe, hiszen korábban a Bates Motel - Psycho a kezdetektől című drámai-thriller sorozatban, illetve a Vanity Fair minisorozatban játszott, emellett láthattuk őt az Ouija horrorfilmben, a Telivérek-ben, illetve a Ready Player One-ban, amit Steven Spielberg rendezett.

Mégis a Sárkányok háza volt az, ami úgymond meghozta neki az igazi világhírnevet - más kérdés, hogy egy olyan karaktert kell játszania, aki nem igazán a rajongók szíve csücske. Viszont a színésznőt nagyon sokan szeretik; nem csoda, hiszen nagyon csinos, és nem fél megmutatni mesés alakját a nyilvánosság előtt sem.

Az egyik vörösszőnyeges eseményen jelent meg olyan ruhába, ami alá nem vett melltartót, emiatt pedig nem igazán hagyott jóformán semmit sem az emberek fantáziájára.

Olivia Cooke mellei jócskán kilátszanak a ruhájából, de ez őt egyáltalán nem zavarta; sőt büszkén osztott meg néhány képet, ami ezen az eseményen készült róla. De alatta is találtok egy izgalmas válogatást, amit szintén a napokban rakott ki az oldalára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás