promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokan „véletlenül” a Sárkányok háza pornó változatát töltötték le
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sárkányok háza lett 2022 egyik legnépszerűbb sorozata, így nem úszhatta meg a pornós feldolgozást.

A Trónok harcát befejezte az HBO, a rajongók már csak George R. R. Martin könyveire várnak. Itt az író már annyi féle ígéretet tett, hogy teljesen felesleges elmélkedésbe bocsátkozni, mikor fog megjelenni A tűz és jég dalának hatodik könyve, a The Winds of Winter. Martin sokszor nyilatkozott arról, hogy teljesen más lesz a befejezés a könyvben, mint a sorozatban. Az olvasóknak természetesen elegük van az ígérgetésből, inkább el szeretnének már merülni a regényben.

Azért is örülne mindenki R. R. Martin könyveinek, mert az HBO nem tudott tökéletes lezárást adni a Trónok harcának. Sokan még úgyis elolvasnák a regényeket, hogy a való életben nem azok a vérbeli könyvmolyok. Szóval az HBO-s Trónok harca elcsúszott egy banánhéjon a végén, de ettől függetlenül mindenki úgy várta az új előzményszériát, vagyis a Sárkányok házát, mint a messiást.

Debütálása első 48 órája alatt a Sárkányok háza első részét összesen többen nézték a felhasználók, mint bármelyik másik premiert, beleértve az akkor igazán nagyot dobbantó Batmant is.

A széria kizárólag George R. R. Martin Tűz és vér című regényén alapul, aminek így a lezárása is megvan. Szóval alkotóknak és a rajongóknak sem kell félniük, hogy a sorozat beéri a könyvet és túlhalad rajta, amiből a Trónok harcában problémák voltak.

A Sárkányok háza népszerűségét jól mutatja, hogy nem csak HBO Maxon tarolt, hanem az illegális letöltők körében is. A TorrentFreak idén is közzétette, hogy mely sorozatokat szedték le a legtöbben illegálisan a torrentoldalakról, és a Trónok harca előzményszériája toronymagasan az első volt.

Ilyenkor persze az HBO egyik szeme sír, mivel így elég sok pénztől esnek el, de a másik meg nevet, hogy a Sárkányok háza volt a legnépszerűbb interneten, még a torrentoldalakon is.

A Sárkányok háza így azt sem úszta meg, hogy kapjon egy pornó változatot. Ugyebár azok a filmek, vagy éppen sorozatok, amik roppant népszerűek, azoknak készítenek egy kufircolós átiratot. Az internet népe közben már elkezdett ezzel poénkodni, hogy a Sárkányok házát szerették volna nézni, de idézőjelbe téve „véletlenül” a rossz változatot töltötték le.

Ha már letöltötték, akkor biztosan bele is néztek, persze azt is csak véletlenül. A rajongóknak a rendes Sárkányok háza második évadára 2024-ig kell várniuk. Amúgy azt is tegyük hozzá, hogy az eredeti sorozat alapból 18 karikás, amiben van azért szexjelenet is bőven. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás