promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldobod az agyad! Így néz ki valójában a Sárkányok háza semlegesnemű színésznője, a csodaszép Rhaenyra Targaryent játszó Emma D'Arcy
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Emma D'Arcy a valóságban nem az a hosszúhajú hercegnő, mint az HBO sorozatában, hanem egy színész, aki nem érzi magát sem nőnek, sem férfinak.

A Sárkányok háza 1. évada összesen 28 évnyi történést ölel fel, emiatt pedig előfordul, hogy egyes epizódok között éveket ugrunk előre az időben. A Magyarországon is óriási népszerűséggel futó sorozat 5. és 6. epizódja között például 10 év telt el, Rhaenyra Targaryen felnőtt nő lett, és már gyerekei vannak. A múlt héten debütált, az HBO-n debütált rész azzal kezdődött, hogy Rhaenyra megszülte harmadik gyermekét, aki a Joffrey nevet kapta.

A rajongóknak mindössze 5 résznyi idejük volt arra, hogy megszeressék és a szívükbe zárják a fiatal Rhaenyrát alakítü Milly Alcock-ot, hiszen a 6. epizódban már a 30 éves Emma D'arcy játszotta Viserys király lázadó leányát, akit korábban a Vastrón örökösének nevezett ki.

A most 30 éves, londoni születésű színésznő nem egy hétköznapi jelenség: extrém öltözködése és stílusa sokak számára lehet különc vagy riasztó, ő azonban így érzi jól magát. Kétségtelen, hogy hatalmas a kontraszt a sorozatbeli megjelenése, és a valódi külseje között, és aki csak szembe találkozik vele az utcán, vagy meglátja őt egy képen, nem is értheti, hogy miért ezt a stílust választotta magának. Az igazság az, hogy Emma D'Arcy nemcsak kívül, de belül is egy igen érdekes személyiség, ugyanis nem érzi magát se nem nőnek, se nem férfinak. Ezt a hétköznapokban úgy szokás jellemezni, hogy nem tartja magát binárisnak, semlegesneműnek vallja magát.

A színésznőnek egyébként nem a Sárkányok háza volt az első komolyabb szerepe - bár hozzá kell tenni, hogy az HBO sorozatának köszönhetően fogja megismerni őt a világ. Emma D'Arcy korábban olyan sorozatokban játszott, mint a Wanderlust, a Hanna, a Truth Seekers, és a Foresight.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás