promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ivana óriási keblei betöltötték a lelátót az EB-n, nem csoda, hogy kikaptak a horvátok, teljesen elvonhatta a figyelmüket
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így nagyon nehéz ám figyelni a játékra, kaptak is egy laza hármast a horvátok.

Végre megkezdődött a labdarúgó Európa-bajnokság, a németországi tornán összesen 24 nemzet képviselteti magát - köztük Magyarország is. Szurkolók sokasága indult útjára az elmúlt napokban, hogy buzdítsa válogatottját, és bár a legtöbbjük megelégszik egy mezzel, vagy egy sállal, vannak olyanok is, akik megpróbálnak kitűnni a tömegből.

Általában őket mutatja a kamera a meccsek szüneteiben. Legyen szó extrém megjelenésről, arcfestésről, különböző koreográfiáról, de persze akadnak olyanok is, akik testi adottságaikból próbálnak meg minél jelentősebb figyelmet kovácsolni. Köztük van a horvát drukkerlány, Ivana Knoll is, akinek egyébként túl sok szüksége már nincs a reklámra, lévén 3 millióan követik csak az Instagramon.

Ivana ettől függetlenül lelkesen mutogatja magát a lelátókon, és persze mindig fel is kapják a médiában. Most azonban valószínűleg még a pályán lévők is kiszúrták a stadionban, hiszen a horvátok teljesen magukon kívül játszottak és egyetlen félidő alatt hármat rámoltak be nekik a spanyolok. Ivana azonban valószínűleg megorrolhatott a szörnyű félidei eredmény miatt, és a második játékrészben valószínűleg már máshol múlatta az időt.

A horvát válogatott ugyanis a következő 45 percben már sokkal összeszedettebben játszott, habár a hátrányt így sem sikerült lefaragniuk, de legalább már több gólt nem kaptak. A következő napokban Horvátország Albánia, majd Olaszország ellen javíthat, és csak abban reménykedhetnek, hogy egy Ivanához hasonló szépség feltűnik az ellenfél szektorában is, kiegyenlítve így az erőviszonyokat. 

Mindenesetre férfitársainknak azt javasoljuk, hogy barangoljanak csak bátran Ivana Instagram-oldalán, akiknek pedig a visszafogottabb kontentek nem lennének elegendőek, azok megpróbálkozhatnak az Onlyfans-oldalával is, ott már garantáltan szaftosabb képeket is találnak róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás