promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston szoknyája durván szétnyílt, szemeket perzselő fotó került fel az internetre
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Aniston képe nagyon pikáns.

Jennifer Aniston az a sztár, akin nem fog az idő kereke. A Jóbarátok egykori sztárja remek formában van, és akik ezt szemmel is követni szeretnék, azok követhetik őt a közösségi oldalakon is, amelyen rendszeresen közöl magáról képeket. Sőt, nagyon gyakran kérdezik is tőle, hogy mi a titka annak, hogy ilyen csúcsformában tudja magát tartani.

A színésznő pedig ezekre rendszeresen válaszol is, sőt, még olyan tippeket is ad, hogy telik egy napja, milyen testedzést végez naponta.

Az elmúlt időszakban pedig újra csúcsfilmekben is szerepelt, ilyen például a Gyagyás gyilkosság 1-2., amelyben Adam Sandlerrel alkotnak ismét zseniális párost. Korábban amúgy már többször is bizonyítottak együtt, hogy a közös játékuk bizony képes elvinni a filmeket.

Mint azt az Index is megírta, az elmúlt időszakban nagyon sokat cikkeztek arról, hogy megváltozott az arca, ezt pedig egy balesetnek köszönheti, hiszen rosszul fecskendezték be a töltőanyagot. A rajongók világszerte felfigyeltek arra, hogy valami nincs rendben a gyönyörű színésznővel a képeken. Korábban pedig egy szakértő is elemezte Jennifer Aniston arcát, amelyet már rengetegen néztek meg az interneten.

A szakember szerint ezért tűnhetett puffadtnak a színésznő arca egy nyilvánis fellépésen.

Jennifer Anistonról az elmúlt időszakban is rengeteg szexi fotó került fel az internetre, ezek közül az egyik legnézettebb ez volt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás