promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez kezével takargatja a bugyiját, de így is látszik minden sejtelmesen - elkészült az egyik legvadabb fotósorozat a gyönyörű énekesnőről
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elkészült az év egyik legjobb fotósorozata.

Az utóbbi hónapokban Jennifer Lopezről általában csak Ben Affleck-es kontextusban lehetett olvasni Magyarországon az újságok hasábjain, az újra összejövő, majd össze is házasodó sztárpáros mindennapjai tele vannak izgalmakkal, Jennifer Lopez pedig úgy kivirult, hogy az Instagram-oldala mindent elárul róla. nemrégiben pedig arról is nagyon sokat cikkeztek, hogy néz ki az elbűvölő páros kacsalábon forgó álomotthona, amely bizony óriási értéket képvisel.

Ám most egy óriási bejelentéstől hangos a világsajtó, attól, hogy Jennifer Lopez lett az Intimissimi hivatalos márkanagykövete.

A bejelentés pedig elképesztően intim fotók formájában érkezett meg a női- és a férfiszívekhez is, maga JLo is publikált egy rakat fotót a közösségi oldalain. A kampány tehát elstartolt, és az első kollekció a tavaszi-nyári szezonra érkezett meg. Pezsdítő színek, szexi megformázás, és maga JLo, aki elképesztő pozókban mutatta meg lehengerlő alakját a fotózáson. Valószínűleg több millióan nézték már meg a képeit, és a szám csak egyre pörög.

JLo azt is elárulja az egyik reklámfilmben, hogy találta meg magának az Intimissimit, amelyhez igen komoly szálak fűzik már, akkor fedezte fel magának, amikor a brand őshazájában, Olaszországban járt.

A fehérneműk amúgy egyfajta álmodozó nyári esszenciát akarnak belelopni a hétköznapokba. Az biztos, hogy elképesztő darabokról van szó, biztos, hogy lesz, aki ezerszer is végigpörgeti majd a képeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás