promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Jennifer Lopez és Ben Affleck 22 milliárdos álomotthona

Így néz ki Jennifer Lopez és Ben Affleck 22 milliárdos álomotthona

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hollywoodi sztárpár elképesztően sok pénzt költ erre a csodálatos ingatlanra.

A fél világ meglepődött, mikor kiderült, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck hosszú évek után újra egymásra találtak, ráadásul már össze is házasodtak. Úgy tűnik, hogy nagyon boldogok együtt, bár a róluk készült lesifotók alapján érthető módon eléggé bosszantja őket, mikor lesifotósok hada követi minden lépésüket – ezek alapján az ilyesmit egyszerűen képtelenség megszokni.

A gyönyörű Jennifer Lopez és a jóképű Ben Affleck állítólag ezerrel azon vannak, hogy igazán tökéletes szerelmi fészket találjanak maguknak, és a jelek szerint az se zavarja őket, ha több ingatlant is meg kell venniük ahhoz, hogy igazán jól érezzék magukat a világ különböző pontjain – megint sikerült bezsebelniük Los Angelesben egy álomotthont, amitől köpni-nyelni nem tudunk.

Jennifer Lopez és Ben Affleck frissen megvásárolt luxusingatlanját 64 millió dollárért, vagyis nagyjából 22,6 milliárd forintért árulták, és valószínűleg ennyit is adott érte a sztárpár, hiszen Hollywoodban nem igazán szoktak alkudozni az ilyen kaliberű hírességek – minden bizonnyal nem tenne jót a megítélésüknek, ha kiderülne, hogy alkudoztak.

A két híresség új otthonához jár medence, játékszoba, médiaszoba, konditerem és még egy elkülönített vendégház is, szóval jó nagy területet kell belakniuk, de ezzel nem lesz gondjuk, hiszen egész sok gyerekük van – így néz ki Jennifer Lopez és Ben Affleck álomotthona:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás