promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kétségbeesett segélykiáltás a Baywatch rákkal küzdő színésznőjétől, pénzt gyűjtenek a kezelésére

Kétségbeesett segélykiáltás a Baywatch rákkal küzdő színésznőjétől, pénzt gyűjtenek a kezelésére

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Húszmillió forintnak megfelelő dollár már összegyűlt a kezelésére, de további segítségre van szüksége.

„A remény azért fontos, mert kevésbé teszi elviselhetővé a jelen pillanatot. Ha hiszünk abban, hogy a holnap jobb lesz, elviselhetjük a mai nehézséget” – idézett Thich Nhat Hanh vietnami szerzetestől Instagram oldalán a Baywatch egykori sztárja, Nicole Eggert, aki rendkívül súlyos betegséggel küzd és most követőitől kért segítséget.

Az 52 éves Eggertnek barátnője, Mindy Molinary segít összegyűjteni a csaknem 100 ezer dollárt, ami nagyjából 36 millió forintnak felel meg. Eddig az összeg valamivel több mint fele, 52 ezer dollárt gyűlt össze a kezelésére.

"Kedves barátomnál, Nicole Eggertnél nemrég mellrákot diagnosztizáltak, és szüksége van a segítségünkre. Hosszú idő telt a Baywatch óta. Egyedülálló anyaként anyagilag is meg kellett küzdenie, hogy felnevelje két lányát. Retteg attól, hogy nem tudja megfizetni a szükséges kezeléseket és műtéteket, miközben az is kétséges, hogy tető marad a fejük felett"

- írja Mindy.

Hozzátette, hogy Nicole mindkét szülőjét elveszítette, és senkire nem tud támaszkodni. A betegség miatt vizsgálatokat kell rajta elvégezni, és orvosokkal kell konzultálnia, melyek rengeteg pénzbe kerülnek, emellett a gyógyszerei is óriási összegeket emésztenek fel, melyeket nem fedez a biztosítása.

"Kitartó, és mindig megtalálta a módját, hogy boldoguljon, de ez most más. A műtét és a kezelések ideje alatt nem tud majd dolgozni. Hosszú, ijesztő út áll előtte, és borzasztóan nehéz számára, hogy segítséget kell kérni"

- tette hozzá.

"Amint a gyógyulás útjára lép, egy non-profit szervezetet kíván indítani a hozzá hasonló, család nélküli, egyedülálló szülők számára, akik hasonló megpróbáltatásokon mennek keresztül"

– zárta sorait Nicole Eggert barátnője, aki természetesen megköszönte annak a csaknem ezer embernek, aki anyagilag már hozzájárult a kezelésekhez.