promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlenül megöregedett a Baywatch bombázója, sokkoló fotók kerültek elő Pamela Andersonról

Kegyetlenül megöregedett a Baywatch bombázója, sokkoló fotók kerültek elő Pamela Andersonról

Időjárás
Kategória fejléc
Promotions

Pamela Anderson már 56 éves, egyre többször dönt úgy, hogy smink nélül mutatkozik. 

Pamela Anderson, a Baywatch egykori bombázója mára már elképesztő változáson ment keresztül, kívül és belül is. Mostanában sokszor smink nélkül jelenik meg és bevallása szerint már nem akar a legszebb nő lenni, ha belép egy szobába. 

A 2023-as londoni Fashion Awards-on csodaszép fehér ruhában jelent meg, de sminket egyáltalán nem viselt, csak úgy, mint a róla készült dokumentumfilben a Netflixen. Ezzel pedig igencsak meglátszik rajta a kor. Most inkább egy idős néni benyomását kelti sokszor, mintsem egy szexszimbólumét. 

Nincs szükségem stylistra. Nincs stylistom. Nincs sminkcsapatom. Csak azt csinálom, amit gondolok, freestyle

valotta be Anderson, írja a People.

Anderson döntése, hogy felrúgja a szépségi normákat, és a természetes megjelenést választja, különösen meglepő, tekintve, hogy először Playboy-modellként vált ismertté, akinek fontos, hogyan néz ki. Szőke bombázóként ismerhette meg mindenki, akinek nem mindegy, hogyan lép ki az utcára.  Azonban, ahogy Anderson különböző interjúkban kifejtette, az önfejlődés és önelfogadás útját járja, ami elvezette oda, hogy elfogadta magát. Úgy érzim hogy a legboldogabb, jelenleg, jól érzi magát a saját bőrében. 

Pamela Anderson így nézett ki annak idején a Baywatch sorozatban: 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak