promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Vállalhatatlanul megöregedtek a Bűbájos Boszorkák szereplői, az egyik szereplő állapota különösen riasztó

Vállalhatatlanul megöregedtek a Bűbájos Boszorkák szereplői, az egyik szereplő állapota különösen riasztó

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A bűbáj eltűnt, csak a boszorkák maradtak. 

A "Bűbájos boszorkák" (Charmed) című sorozat, amely 1998 és 2006 között futott, sokak számára maradandó emléket hagyott. A Halliwell nővérek - Prue, Piper, Phoebe és később Paige - története sok rajongót szerzett világszerte. Nézzük meg, hogy a főszereplők hol tartanak most pályafutásukban és életükben.

Shannen Doherty (Prue Halliwell): Shannen, aki a legidősebb testvért, Prue-t alakította, 2001-ben hagyta el a sorozatot. Azóta több filmben és televíziós sorozatban is feltűnt, például a "North Shore" és a "90210" rebootjában. Az utóbbi években sajnos egészségügyi problémákkal küzdött, 2015-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, ami 2017-ben remisszióba került, de 2019-ben sajnos visszatért.

Holly Marie Combs (Piper Halliwell): Holly Piper szerepében volt látható, a sorozat középső nővéreként, aki végül a vezetővé vált. A sorozat befejezése után főként a "Pretty Little Liars" című sorozatban tűnt fel, ahol hét évig játszott. 2019-ben harmadik férjével, Mike Ryannel kötött házasságot​.

Alyssa Milano (Phoebe Halliwell): Alyssa Milano Phoebe szerepében nyújtott alakításával vált híressé, aki jövőbe látó képességekkel rendelkezett. A sorozat után számos televíziós és filmszerepet vállalt, többek között a "Mistresses" című sorozatban. Emellett aktív közéleti személyiség, és a #MeToo mozgalom egyik vezető alakja volt. Milano két gyermek édesanyja, és 2009 óta házas​.

Rose McGowan (Paige Matthews): Rose McGowan Paige szerepében csatlakozott a sorozathoz a negyedik évadtól. Színésznői karrierje mellett McGowan is fontos szerepet játszott a #MeToo mozgalomban, Harvey Weinstein elleni vádaskodása révén. Több filmben és televíziós műsorban szerepelt, például a "Chosen" sorozatban és a "Grindhouse" filmben​.

Julian McMahon (Cole Turner): Julian McMahon a démon Belthazor és Phoebe szerelme, Cole szerepét játszotta. A sorozat után főként a "Nip/Tuck" című sorozatban volt látható, amely egészen 2010-ig futott. Azóta számos filmben és televíziós műsorban szerepelt, többek között a "Runaways" című sorozatban.

Brian Krause (Leo Wyatt): Brian Krause Leo, a Whitelighter, és Piper férje szerepében tűnt fel a sorozatban. A "Bűbájos boszorkák" után is folytatta színészi karrierjét, több kisebb televíziós és filmes szerepet vállalva, és aktívan részt vesz a különböző Charmed-reunion eseményeken​.

A sorozat szereplői tehát azóta is aktívak maradtak, és sokuk komoly hatást gyakorolt a szórakoztatóiparra és a közéletre egyaránt. A "Bűbájos boszorkák" pedig továbbra is sokak számára kedvelt és emlékezetes sorozat marad. Az alábbi videós összeállításban pedig megnézhetjük, hogy néztek ki egy és most a fontos szerpelők.