promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az őrjítően jótestű Dua Lipa a világ legkerekebb fenekét mutatta meg egy videóban, ráadásul cicanadrágban, amely rátapadt a testére
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon forró videót közölt az énekesnő.

Beköszöntött a bikini- és a fesztiválszezon, a Magyarországon is óriási népszerűségnek örvendő Dua Lipa pedig éppen a világ legnagyobb színpadain adja elő ikonikus dalait, mina Physical-t vagy éppen a Love Againt. Az albán származású énekesnő lábai előtt hever ilyenkor a fél világ, ha éppen nem az egész Földkerekség. Élőben tehát csak a színpadon láthatjuk az énekesnőt, ám az Instagram-on elképesztően jól dokumentálja mindennapjait. A szexi szettek, fotózások, klipforgatások mellett még a leghétköznapibb dolgait is bemutatja olykor rajongóinak.

Legutóbb amúgy csúcseseményen Párizsban találkozhattak vele az emberek, méghozzá egy nem mindennapi eseményen, a divathéten. Nicole Kidman és  többek között Naomi Campbell mellett ős is modellnek állt a Balenciaga couture-kollekció bemutatójának kedvéért.

Ám a közöségi oldalán még ennél is hétköznapibb dolgot mutatott meg, azt, hogyan jógázik, a rajongóknak pedig valószínűleg le fog esni az álluk a csodálatos énekesnő elképesztő vonalait látva. A videót amúgy egy napfényes koppenhágai reggelen vették fel róla.

És azt tudjátok, hogy a Liverpool FC focicsapatának drukkerei miért csavarodtak rá Dua Lipa egyik számára? A sztori igazán izgalmas:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás