promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Curtis álomotthonáról tökéletes kép készült, magával ragadó a családi fészek

Curtis álomotthonáról tökéletes kép készült, magával ragadó a családi fészek

Borítókép:  Youtube - MutasdMagad
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Curtis otthon nagyon stílusos.

Amióta az Instagram előretört, azóta bizony a sztárok, celebek és hírességek otthonának bemutatása már nem tűnik annyira elérhetetlennek, mint korábban. Hiszen a hírességek maguk is osztanak meg olyan felvételekat, amelyeken látszik, hogy hol élik mindennapjaikat. Az emberiség kíváncsisága pedig soha nem látott méreteket öltött az elmúlt években.

Korábban amúgy egyes hírességek még arra is vállalkoztak, hogy bizony megmutatják nekünk, képes és videós beszámolókat is mellékelnek arról, hogy történik a lakásuk vagy házuk felújítása, esetleg megmutatják az elejétől, hogy milyen egy nagy felújítás. Istenes Bence és Csobot Adél a Balaton mellé tették át szerelmi fészküket, és a nagyérdeműt folyamatosan tájékoztatták arról, hogy éppen milyen felújítási munkálatok zajlanak a jövendőbeli álomotthonban.

Aki pedig követte őket, még arról is hallhatott és láthatott beszámolókat, hogyan zajlik egy otthon megtervezése, és milyen nehézségek adódhatnak eközben.

YouTube-csatornájukon lehetett is követni őket.

De korábban bemutattuk nektek Majka álomotthonát is:

Curtis-szel kapcsolatban is lehetett olvasni korábban, hogy Budapest vonzáskörzetében vásároltak egy nagyon is otthonos családi fészket. Igazi álomotthon a ház, amelyről korábban rengeteg képet is mutatott a rajongóknak, és azóta is nagyon sok olyan felvétel van, amelyen csak kis részleteket mutat ebből a házból. Nem is olyan régen például ez a videó került fel.

Ám lejjebb mutatunk egy olyat is, amelyen kívülről és belülről is látszik a hangulatos álomotthon.

Íme kívülről egészben: