promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Frei Tamás külföldi álomotthonából mesélt: Magyarország borús hangulatú, de őszinte világ
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Miami, Firenze, Nizza és Budapest között cikázó Frei Tamás a Story Magazinnak mutatta be a francia riviérán álló álomotthonát, de mesélt a családjáról is. 

Frei Tamás az egyik legnépszerűbb és legismertebb műsorvezető volt az országban. Riportfilmjeit rendszeresen mutatták be a televízióban egészen a kétezres évek végéig. Azóta még inkább regényeiről munkásságával ér el látványos sikereket. 2007-ben egy jó barátjával, Langár Tamással közösen megalapították a Cafe Frei nevű vállalkozást, amely világszerte ismert lett. Frei Tamás igazi világpolgár, nem csak Nizza volt az otthona, hanem további három helyen is élt. Ezek közé tartozott Firenze, Amerika és Budapest. Most is néhány havonta váltogatja az otthonát Nizza, Budapest és Miami között.

Frei Tamás most először engedett betekintést nizzai álomotthonába. A magyar újságíró, író azt is elárulta, hogyan telik a napjai.

" Szeretem ezt a vidéket. Előttem a tenger, mögöttem az Alpok, a klíma pedig fantasztikus. Szinte minden reggel úszom legalább 50 percet a tengerben"

– árulta el Frei Tamás a Best magazinnak. Az író elmesélte, hogy az elmúlt pár év során igencsak tudatosan kezdett foglalkozni az egészségével, különösen azután, hogy elérte az 50. születésnapját. Bár már gyermekkorától rendszeresen sportolt, most komolyabban veszi az úszást és a biciklizést, sőt, bevezette az életébe a jógát is.

Frei Tamás nizzai álomlakása egy hegyen található, honnan gyönyörű kilátás nyílik egy falura és a tengerre.

Az otthon elegáns és mediterrán atmoszférát áraszt.

Az író elmondta, hogy miután megvásárolta, egy évig folyamatos felújításon dolgoztak az ingatlannal. Emellett megosztotta azt is, hogy melyik városban éli a leginkább a vágyott életet.

"Firenzében. Megütött annak a városnak a kifinomultsága, kulturáltsága, a művészete, a reneszánsz világ lehelete, minden, ami ott körülvesz

– magyarázta Frei Tamás, aki hozzátette: Amerikát a harmadik otthonának tekinti. Az újságíró Magyarországról és a családjáról is beszélt. A folyton változó Miami után Magyarországra terelődött a szó:

"Magyarországon viszont borongós hangulatú, de egyébként őszinte világ fogad, nyílt emberek, igazi élet, semmi megjátszás. No és a szüleim."

Mint mondta, évtizedekkel ezelőtt a szüleivel közösen vett egy nagy telket, amire építettek két nagy házat, amelyek 60 méterre vannak egymástól. Frei azt mondja, a távolság ellenére szoros a kapcsolata a gyerekeivel is, gyakran látogatják egymást, és bár vágyik rá, hogy legalább egy városban éljen az egész Frei család, de a világ megváltozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás