promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Minden idők legsármosabb sorozatsztárjának összeválogatták a pucér jeleneteit: a Lucifer színészére nők tízmilliói gerjedtek be

Minden idők legsármosabb sorozatsztárjának összeválogatták a pucér jeleneteit: a Lucifer színészére nők tízmilliói gerjedtek be

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

4 és fél percnyi válogatás a ruha nélküli Tom Ellisről, a női stábtagok is belepirultak az izzasztó snittekbe.

Évről évre különböző platformokon megszavazzák az év legszexibb férfiját, ám erről nem született (és nem is születhet) egységes lista. Van, amikor a tudományt hívják segítségül, akinek arca és teste a legarányosabb, ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenki ezt látná a legszebbnek, főleg, hogy sokszor éppen egy-egy szépséghiba tesz pimaszul egyedivé egy férfit. Az sem mindegy, hogy éppen melyik magazin írja ki a szavazást, életkoronként is változik, nem ugyanazt tartjuk kívánatosnak 20 vagy 40 évesen. Vannak azonban azok a szerencsés hímegyedek, akik korosztálytól függetlenül belopták magukat a nők szívébe és a nevüket hallva csak egy hangos sóhajtás és vágyakozó pillantás érkezik válaszként.

Ilyen a színészként dolgozó Tom Ellis, akit a legtöbben a Lucifer nevű sorozatból ismerhettek meg. Persze szerencséje volt, mivel minden klisé egybe állt ahhoz, hogy a romantikus lelkületű nézőket a tévéképernyő elé szegezze. Adava volt egy finoman szólva is rosszfiú, aki ténylegesen magát az ördögöt testesítette meg, aki megunta a több ezer éve húzódó kegyetlenséget és a Poklot, így feljön a mi világunkba szerencsét próbálni. Természetesen itt is sikert sikerre halmoz: nem elég, hogy egy jól menő bár tulajdonosa lesz, ami a legmenőbb helynek számít a városban, csodálatosan zongorázik és természetfeletti képessége kapcsán még a bűnüldözés világában is megállja a helyét. Így ismeri meg a rendőrnőt, Chloét, akire semmilyen bűbájjal nem tud hatni, ez pedig felkelti a szívtipró figyelmét.

Ezután pedig természetesen elindul a romantikus szál, ahol minden nő legtitkosabb vágya elevenedik meg a képernyőn: egy rosszfiú megismeri azt a lányt, aki miatt megváltozik és jó útra tér.

A sorozat igazi közönségkedvenc volt, ehhez azonban minden kétséget kizáróan kellett a legsármosabb sorozatsztrár jelöléssel ellátott Ellis alakítása is, nem véletlen, hogy mindenhol vele promózták az új évadokat. A forgatás már véget ért, de a televízió időről időre megismétli az epizódokat, ezeket a streaminszolgáltatók oldalán is megnézhetjük. Rossz hír a hölgy olvasóknak: Tom Ellis szíve foglalt és nemrégen született meg első gyermeke is.

Most viszont egy olyan válogatást hoztunk nektek, amelyben a főszereplő Lucifer, olyan jelenetekben, ahol többet mutat meg a testéből, mint ami illik: