promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Passzolták Azahriah-t, ez biztos váratlanul érte az arénasztárt

Passzolták Azahriah-t, ez biztos váratlanul érte az arénasztárt

Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Azahriah-nak bizonyára rosszul esett, hogy ilyen gyorsan lepasszolták.

Azahriah, a triplázó Arénasztár - ahogy mostanában szoktak rá hivatkozni - az egyik leghíresebb és legnépszerűbb hazai előadóvá vált. Baukó Attila még csak 22 éves, de már szinte mindent elért, ami kell a sikerhez. Annak idején a Paul Street YouTube-csatorna Rejtélyek nyomdokában című sorozatával vált ismertté, amiben elsősorban ijesztő és rejtélyes témákról készített videókat. 2019-ben kezdett el Azahriah néven tevékenykedni, és azóta világsztár lett belőle.

Az ember azt gondolná, hogy ma már mindenki felismeri őt nemcsak az arca, hanem a dalai alapján is. Ha meghalljuk az egyik szerzeményét a rádióban, akkor azonnal rá tudjuk vágni, hogy ez egy Azahriah-nóta, pedig sokan vannak itthon is, akik egyszerűen nem tudják beazonosítani a dalait; sőt megkockáztatjuk, hogy vannak olyanok, akik életükben nem hallottak még az Artisjus-díjas előadóról.

Most Szujó Zoltán műsorában, a The Floor-ban is bebizonyosodott, hogy nem mindenki ismeri fel a dalait, ugyanis volt egy játékos, aki egész egyszerűen passzolta Azahriah-t. Az egyik párbajban a játékosoknak pár másodperces részletekből kellett kitalálniuk, hogy melyik előadó egyik dalát hallják. A második bejátszás rögtön egy Azahriah-dal volt, de a játékos azonnal le is passzolta. Ha látta Azahriah a műsort, ez biztos rosszul esett neki, vagy legalábbis váratlanul érte, hogy az egyik legismertebb dalát nem ismerték fel.


Egy másik párbajban a filmvilág legnagyobb sztárjai váltogatták egymást, a kérdés már csak az volt, hogy Katica és Pati mennyi hírességet ismer fel közülük. Julia Roberts egyiküknek óriási döbbenetet okozott, ugyanis a játékos hosszú másodperceken keresztül, lefagyva gondolkodott, hogy ki lehet a képen.


A The Floor hamarosan egy rövidebb szünetre megy, a héten lekerül a képernyőről, de nem sokáig kell hiányolnunk Szujó Zoltánt, ugyanis azóta kiderült, hogy mikor tér vissza az RTL sikervetélkedője.