promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Újabb magyar hírességre csapott le a rák: harmadszor veszi fel a harcot a gyilkos kórral nemzetünk egyik kedvenc írónője

Újabb magyar hírességre csapott le a rák: harmadszor veszi fel a harcot a gyilkos kórral nemzetünk egyik kedvenc írónője

Borítókép:  YouTube/WMN
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Elveszítheti a veséjét, nem sok jót remél a küzdelemtől.

A sors könyörtelenül próbára teszi az embert. Szentesi Éva írónő, akinek tollából megrázó történetek születnek, most ismét a gyilkos kórral kényszerül szembenézni. A tumor árnyéka ismét beárnyékolja életét, de ő nem adja fel a reményt.

Szentesi Éva nem csupán magával ragadó írásai révén vált ismertté, de sokak számára példaértékű harcosa is a rák elleni küzdelemnek. Kétszer győzte le már a kórt, de a kegyetlen ellenség most visszatért, hogy újabb próbatétel elé állítsa. A csata ezúttal a veséjénél zajlik, ahol egy gyanús folt árulkodó jele utal a daganatra.

Blogjában, művészi sorokba öntve tárja olvasói elé a megdöbbentő diagnózist:

"A bal vese nem mutat életjelet, lehet azt is kiveszik, a két centis folt nyomja az artériát, ezért fáj, a vese alatti vezetéket pedig elzárta, emiatt az nem ürül. És világít: minden bizonnyal tumor."

A rettegett kór ismételt megjelenése fájdalmas emlékeket ébreszt, és rengeteg aggodalmat kelt. Szentesi Éva azonban nem hajlandó behódolni a félelemnek. Szívében ott lüktet a remény, és a küzdelem szelleme. Tudja, hogy mire számíthat, hiszen már bejárta egyszer ezt a rögös utat.

"Semmi jót nem remélek, és valahogy mindig túlélem. Ennyi biztos, ebben még nem vallottam kudarcot"

- vallja be Két centi című bejegyzésében.

Szavai erőt adnak, és bátorítást nyújtanak mindazoknak, akik hasonló küzdelmekkel néznek szembe. Ő a példa arra, hogy a remény lángja még a sötétségben is képes ragyogni, és a lélek ereje legyőzheti a legnehezebb akadályokat is.

Szentesi Éva most ismét harcba száll a gyilkos kórral. Velünk van a gondolatunkban, a szívünkben és a reményünkben. Hiszünk benne, hogy ezúttal is győzni fog, és gyógyultan térhet vissza a mindennapokba.

Kívánunk neki erőt, kitartást és sok-sok gyógyulást! Ne feledje, hogy nem egyedül van ebben a harcban. Számtalan ember áll mögötte, akik szurkolnak neki, és drukkolnak a győzelméért.

forrás: colore.hu