promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szingli lett a világhírű magyar zenész: Sophia Loren fia dobta a nőt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Válása után máris új nővel vigasztalódott a magyar muzsikus ex-férje.

Carlo Ponti Jr., Sophia Loren legendás színésznő fia és a magyar hegedűművész, Mészáros Andrea 2004-ben házasodtak össze Budapesten, a Szent István-bazilikában. Házasságukból két gyermek született: Vittorio, aki 17 éves, és Beatrice, aki 12 éves. A jelek szerint azonban a pár útjai elváltak, bár a pontos időpont nem ismert.

A pletykák már tavaly év végén felröppentek, amikor Carlo Ponti Jr. egyre többet posztolt az Instagramon új párjáról, a grúz származású Mariam Sharmanashvili zumba-oktatóról. A gyönyörű hölgy 2022-ben már feltűnt a karmester oldalán, de az utóbbi időben egyre nyíltabban vállalják szerelmüket.

Mariam nemrégiben közös párizsi utazásról osztott meg romantikus fotókat, amire Carlo Ponti Jr. így reagált: "Varázslatos pillanatok egy varázslatos városban a varázslatos szerelmemmel." Mariam erre azt válaszolta: "Örökre a tiéd vagyok." A karmester pedig így zárta a sort: "Én meg a tied, szívem."

Mészáros Andrea nem szerepel a fotókon, és a házassággal kapcsolatos híreket sem kommentálta. A Story magazinnak egy neve elhallgatását kérő forrás azt nyilatkozta, hogy Andrea kerüli a reflektorfényt, de az is felmerült, hogy a házasságuk megromlott, és már külön élnek.

Carlo Ponti Jr. és Mészáros Andrea házassága kezdetektől fogva a figyelem középpontjában állt. A 23 éves korkülönbség és a származási háttér eltérése ellenére boldognak tűntek, és sokan irigyelték a szerelmüket. A házasságukból született két gyermek, Vittorio és Beatrice összehozta őket, és közös szenvedélyük, a zene is összekötötte őket.

Még nem tudni biztosan, hogy mi okozta a házasságuk végét, de a jelek arra utalnak, hogy Carlo Ponti Jr. már továbbállt. Csak az idő fogja megmutatni, hogy Mészáros Andrea hogyan tovább, és hogy a két gyermek hogyan viseli a szüleik elválását.

A húszéves évforduló keserű ízt hagyhat maga után, de egyben új fejezetet is nyithat mindkettejük életében.

forrás: Story

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás