promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea mellett vesztette el a filmes szüzességét a TV2 műsorvezetője, kamerák előtt beszélt a közös élményről

Várkonyi Andrea mellett vesztette el a filmes szüzességét a TV2 műsorvezetője, kamerák előtt beszélt a közös élményről

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Várkonyi és a TV2 műsorvezetője közösen beszéltek a kivételes élményükről.

Várkonyi Andreáról kevesen tudják, hogy annak idején filmekben is szerepelt. Ennek az az oka, hogy az egykori műsorvezető gyakorlatilag nem beszél erről az időszakról, semelyik vele kapcsolatos portálon sincs feltüntetve, még a Wikipédián sem említik, hogy ő annak idején nem csak a TV2 kamerái előtt szerepelt.

Pedig a 2007-es Overnight annak idején egy igazi magyar sztárparádé volt, amiben Várkonyi olyan színészekkel együtt vállalt szerepet, mint Nagy Ervin, Pető Kata, Eszenyi Enikő, Máté Gábor, Bánsági Ildikó, Haumann Máté, Gryllus Dorka, Nagy Zsolt, Mucsi Zoltán, Elek Ferenc, Rajkai Zoltán, Mészáros Béla, és Keresztes Tamás. Mészáros Lőrinc feleségének ugyan nem volt szövege ebben a filmben, saját magát kellett csak játszania, de így is hatalmas élmény lehetett neki.

Azonban nem ez volt az egyetlen film, amiben láthattuk, hiszen volt egy másik alkotás is, amiben egykori TV2-es munkatársával együtt szerepeltek; és ahogy a híradós visszaemlékezett, Várkonyi Andrea mellett vesztette el a szüzességét a filmezésben.

Várkonyi és Azurák Csaba az egyik legnagyobb botrányfilmnek tartott produkcióban, a 2015-ben bemutatott Argo 2-ben tűnik fel. Ezt a filmet Árpa Attila rendezte, és volt benne egy jelenet, amit a TV2 Tények stúdiójában kellett felvenni. Tehát ebben is önmagukat kellett játszaniuk, két hírolvasót alakítottak - tehát ez már egy szöveges szerep volt.

Azurák Csaba fantasztikus élményként írta le a közös munkát Várkonyival, annak idején az Aktív kamerájának együtt nyilatkoztak.

„Andinak nem ez volt az első filmje, de semmi rosszra nem kell gondolni… Szövege akkor nem volt, de szerepelt, én viszont teljesen szűz voltam a mozivásznon. Most ezt elveszítettem, mármint a szüzességet, és hát várjuk, hogy felfedezzenek minket, szerintem annyira fantasztikus volt”

- mondta Azurák Csaba, aki azon izgult, nehogy valami kínos prózai szerepet osszanak rájuk, de végül nem így lett, önazonosak tudtak maradni, és ez így sokkal könnyebb volt nekik.