promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik teljesen átformálta a magyar turizmust: példa nélküli amit a sztárfocistáért tettek

Szoboszlai Dominik teljesen átformálta a magyar turizmust: példa nélküli amit a sztárfocistáért tettek

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Megváltoztak a magyarok utazási szokásai, Szoboszlai Dominik hatására példa nélküli változásokat vezettek be.

A Ryanair foglalási rendszerében megjelent információk alapján a téli menetrend kezdetétől hétfőnként és szombatonként indulnak majd járatok Budapest és Liverpool között. Az egyik légi közlekedési szakportál szerint ezzel a Ryanair közvetlen versenytársa lesz a Wizz Airnek, amely szintén hetente kétszer, szerdánként és vasárnaponként közlekedik Liverpool és Budapest között a 2024-2025-ös téli menetrendben.

A légi közlekedési szakportál értesülései szerint az FR 1646-os járatok (helyi idő szerint) hétfőnként 14:55-kor indulnak Budapestről, és 16:45-kor érkeznek meg Liverpoolba. A visszaútra 17:10-kor szállnak fel Liverpoolból, és 20:50-kor érnek vissza a magyar fővárosba. Szombatonként a járatok 40 perccel később közlekednek.

A portál szerint a Ryanair döntésében szerepet játszhatott az is, hogy a magyar labdarúgó-válogatott 23 éves csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik átigazolása óta megnövekedett az érdeklődés Liverpool iránt. Szoboszlai első liverpooli szezonja ugyanis nagy figyelmet keltett, hiszen a fiatal tehetség lenyűgöző teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet az angol Premier League-ben. Az ő átigazolása és játéka nem csak a magyar szurkolók, de a nemzetközi futballközösség érdeklődését is fokozta Liverpool iránt, ami hozzájárulhatott a repülési útvonalak bővítéséhez.

Szoboszlai első szezonja a Liverpoolban tele volt izgalmakkal és kihívásokkal, amelyek során sikerült bebizonyítania tehetségét és kitartását. A középpályás gyorsan beilleszkedett új csapatába, és látványos góljaival, valamint precíz passzaival vált a szurkolók kedvencévé. A Liverpool központjában elhelyezkedő stadionok és edzőközpontok környéke is vonzóbbá vált a turisták és futballrajongók számára, akik kíváncsiak voltak a magyar sztárjátékos teljesítményére és fejlődésére.

Összességében tehát, a Ryanair új járatainak bevezetése nemcsak a megnövekedett kereslet kielégítésére szolgál, hanem Szoboszlai Dominik sikeres liverpooli karrierjének köszönhetően is új lehetőségeket nyit meg az utazók számára.

forrás: infostart