promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
750 ezer ember ünnepelte Liverpoolban a BL-győzelmet – videó
Borítókép:  Liverpool FC
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az angol városban több ezren vonultak utcára, hogy kedvenc csapatukkal együtt ünnepeljék a klub hatodik Bajnokok Ligája-győzelmét.

Nem túl látványos mérkőzésen lett Bajnokok Ligája-győztes a Liverpool. Jürgen Klopp együttese elképesztően szervezett, kompakt és kockázatkerülő játékot mutatott be Madridban a Tottenham ellen. De, ahogy azt a német szakember a mérkőzés előtt az Independetnek elmondta, a lefújás után tíz perccel, másnap már főleg senki nem fog a győzelem mikéntjére emlékezni. Ez ugyanis az a futballmérkőzés, amikor a cél szentesíti az eszközt. A Liverpool tehát céltudatos futballal nyerte hatodik Bajnokok Ligája trófeáját.

Az ünneplés már a pályán és az öltözőben elkezdődött. Firmino vörösre festette be a haját, miközben több száz kép készült...

Az egyik legnagyszerűbb jelenet azonban még a pályán történt, amikor a szurkolók a játékosok sorfala előtt énekelték el a You'll never walk alone-t:

Másnap aztán „kissé„ szélesebb közönség előtt ünnepelte Jürgen Klopp és csapata a Bajnokok Ligája-győzelmet. Liverpoolban ugyanis a BBC becslése szerint 750 ezer ember vonult utcára, hogy együtt ünnepeljen kedvenceivel. 

A csapatbusz nagyjából 3 óráig tekergett a városban.

Jürgen Klopp azért a biztonság kedvéért kiszámolta, hanyadik BL-serlegét nyerte a Pool.

Ja, és ne feledjük a döntőben pályára lépő hölgyet sem...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás