promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence váltóbugyit javasolt, dühös tigrisekkel és törpékkel rémisztgette Fluor Tomit

Istenes Bence váltóbugyit javasolt, dühös tigrisekkel és törpékkel rémisztgette Fluor Tomit

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ezzel aztán biztosan meghozta a kedvét a többieknek az utazáshoz.

A Fort Boyard – Az erőd hosszú évek után tér vissza a képernyőre, a már korábban is népszerű kalandjáték forgatása a héten indul Franciaországban. Azt pedig már most biztosra lehet venni, hogy nem lesz sétagalopp a forgatás.

Az RTL-en rövidesen induló műsor lényege, hogy a játékosok mindenféle logikai, ügyességi, illetve erőnléti feladatokon keresztül jussanak el céljukig, így a jó fizikum elengedhetetlen lesz a szereplőknél, ha nem akarnak gyorsan búcsúzni.

Alighanem erre célzott Istenes Bence is, aki már napok óta a helyszínen tartózkodik, az akklimatizálódást pedig egy kis futással is elősegítette. Mint az Instagram-bejegyzésében látható, nem éppen a Riviérát kell elképzelni, meglehetősen haragos képét mutatja ugyanis a tenger.

„Sziasztok gyerekek, legfőképpen Fort Boyard szereplők! Mi már itt vagyunk Franciaországban, nagyon várunk titeket, gondoltam adok nektek egy kis helyzetjelentést. A tenger nagyon háborog”

– mondta Istenes futás közben.

„Valakire nagyon dühös, kicsit mintha úgy hallanám, hogy a Fluorra” – folytatta, hozzátéve, hogy vannak nevek, akikre dühös lehet, majd Járai Mátét is megemlítette.

„Úgyhogy kössétek fel a gatyátokat” – mondta, majd megmutatta a távoli erődöt a tajtékzó tenger közepén.

„Ami ott vár rátok, na az kemény lesz. A törpék meg a tigrisek nagyon dühösek, úgyhogy váltóbugyogót hozzatok!”

De mégis hol van ez a titokzatos erőd?

A Fort Boyard Franciaország nyugati partjainál található Aix és Oléron szigetei között. Építésének lehetősége már a 17. században felmerült, ám csak Napóleon idejében valósulhatott meg. Végül 1857-ben fejezték be, és csaknem 250 katonát vezényeltek oda. Védelmi szerepe ugyanakkor nem sokáig volt, ezt követően börtönként funkcionált, felújítását pedig a 80-as évek végén induló játék miatt végezték el.