promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Beleznay Endre brutál dögös lánya túlszárnyalta színész édesapját is, már olyan világsztárokkal forgat, mint Johnny Depp és Angelina Jolie

Beleznay Endre brutál dögös lánya túlszárnyalta színész édesapját is, már olyan világsztárokkal forgat, mint Johnny Depp és Angelina Jolie

Borítókép:  RTL/Reggeli
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Beleznay Endre lánya már hollywoodi hírességekkel is dolgozott együtt.

A Palikék Világa by Manna Szóló című műsorában beszélgetett Beleznay Endre és lánya Dombóvári Vandával. Beleznay Bodza nagyon tehetséges, és több külföldi filmforgatáson is dolgozott már. Édesapja több, mint harminc éve játszik színpadokon, az általában humoros karaktert, amit hoz, mindenki szereti. De hiába a közismertség, az emberek keveset tudnak a művész magánéletéről, pedig van mivel büszkélkednie.

A feleségével, Kövi Rékával 35 éve élnek házasságban, a lánya, Bodza pedig ma már ünnepelt színésznő, aki jellemzően a tengerentúlon forgat. Nem is akárkikkel, ugyanis a gyönyörű fiatal lány már olyan filmekben is megmutathatta tudását, ahol kollégái között volt például Johnny Depp is. Továbbá Angelina Jolie legújabb filmjében is szerepet kapott. - Így nem csoda, hogy a szülők büszkék kislányukra, akit egyébként igyekeznek mindenben támogatni.

Félelmekkel teli kezdet...

Beleznay Endre és családja a kislányuk születésekor utaztak először Amerikába, akkor kapott szerepet a színész egy hollywoodi produkcióban. Az akkor fiatal házasok egy pici gyermekkel a karjukban, félelmekkel tele indultak neki a nagy kalandnak, amiből végül egy felejthetetlen utazás, sőt egy külföldi élet lett - adta hírül a Metropol. Endre lánya, a most 26 éves Bodza is ott nőtt fel, aminek köszönhetően anyanyelvi szinten beszél angolul.
 
 
A beszélgetésből hamar kiderült, hogy Bodza polgári foglalkozása szerint egyébként lakberendező, de azzal azért annyira nem foglalkozik, sokkal inkább érzi magáénak a színészetet, mondhatni hamar elkapta a hollywoodi életérzést. Napjainkban inkább filmforgatásokon dolgozik, ahol a statisztálás mellett ő tölti be a fénydublőr szerepét is.
 
Mindamellett, hogy kisebb szerepekben is megcsillogtathatja tudását, jelenleg 9-10 castingügynökségnél van, ezért a próbaforgatások felfalják minden idejét.
 
A színésznő elárulta azt is, hogy nagy vágyai között az is szerepel, hogy egyszer édesapjával közösen forgassanak. Éppen ennek apropójából már több ügynökséghez is elvitte magával, bizakodva abban, hogy a rendezők majd a közös munkára is rábólintanak egyszer.