promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Bámulatos testű álomnő az X-men alakváltó mutánsa, így néz ki a valóságban

Bámulatos testű álomnő az X-men alakváltó mutánsa, így néz ki a valóságban

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Meseszép 50-es már az X-men filmek egzotikus külsejű, alakváltó mutánsa.

24 éve mutatták be az első X-men filmet, amiben olyan nagyszerű színészek játszottak, mint Patrick Stewart, Ian McKellen, Hugh Jackman, és Halle Berry. A legtöbbjüket már régóta nem láthattuk ikonikus szerepeikben, de Patrick Stewart néhány éve bevállalt egy kisebb szerepet X professzorként a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában című filmben, illetve Hugh Jackman is most az MCU-n keretein belül tér vissza Farkasként, mégpedig a Deadpool és Rozsomák-ban.

Annak idején az X-men rajongók odáig voltak a kék, egzotikus külsejű, alakváltó mutánst alakító színésznőért, mégpedig azért, mert olyan jelmezt viselt, ami teljesen kiemelte a formáit. Rebecca Romijn Mystique karakterét játszotta; ő az a mutáns, aki Ian McKellen Magneto-jával szövetkezve háborúra készült az emberek ellen, de aztán az X-men: Az ellenállás vége című részben eltalálták egy olyan szerrel, amitől egyszerű emberré vált.

A későbbi filmekben Jennifer Lawrence vette át a karaktert, ő játszotta Mystique fiatalabb énjét. Hogy ki volt a jobb a szerepben, azt mindenki döntse el maga, ahogy azt is, hogy melyikük tetszett jobban külsőleg. Merthogy mindkét színésznő egy bámulatos testű álomnő, szóval nagyon is jól passzoltak az alakváltó mutánshoz.

Rebecca Romijn-t többször is beválasztották korábban a világ legszebb női közé; kevesen tudják róla, hogy 1997-ben debütált színésznőként, mégpedig a Jóbarátok című sorozat egyik epizódjában, mint Ross Geller barátnője.

Az elmúlt években nem sok említésre méltó produkcióban láthattuk: 2021-ben az Endangered Species, 2022-ben a Sleep No More című filmekben játszott, illetve ugyancsak 2022-ben indult a Star Trek: Strange New Worlds sorozata, amelyben kiemelt szerepet kapott. Jelenleg nem forgat, nem vesz részt újabb projektekben, most minden idejét a családjára szenteli.