promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni tapadós bőrruhája mindent kidomborított, bevállalós szereléséért azonban kritika is érte

Tolvai Reni tapadós bőrruhája mindent kidomborított, bevállalós szereléséért azonban kritika is érte

Borítókép:  Tolvai Reni official
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A közönség elé is ebben lépett az énekesnő, a rajongók odáig voltak érte.

Tolvai Reni tehetségéhez kétség sem férhet, a Megasztár ötödik szériáját megnyerő nagyváradi énekesnő folyamatosan koncertezik, mellette pedig alkot is, legújabb klipjét alig két hónapja adta ki.

„Új Reni”-ként aposztrofálta magát, ami utal arra is, hogy remek formában van nagy fogyása után. Ezt a színpadon is igyekszik megmutatni közönségének, legutóbbi fellépéséről több videót és fotót is megosztott.

Ezeken egy extravagáns, barna bőrruhában látható, ami kiemeli az énekesnő alakját, aki láthatóan remekül érzi magát az átalakulását követően. Rengeteget küzdött az áhított külső eléréséért, és sosem titkolta, hogy ehhez orvosi segítséget is igénybe vett.

Ám most már újra bátran felvállalja a merészebb szetteket is a színpadon, és bár a többség elismerően vélekedett a ruházatáról, voltak olyanok is az Instagramon, akiknek már kevésbé tetszett. Az egyik hozzászóló ennyit vetett oda: „Nagyon színvonalas, gratulálok! Szomorú, hogy csak ennyire telik.”

Az énekesnő azonban fel sem vette a megjegyzést, és valóban, jobb inkább a rajongókkal foglalkozni, akik szép számmal vannak, sokkal többen, mint a kritikusok. Tolvai Reni az új dala kapcsán is rengeteg elismerést kapott, az egyik rajongója ezt írta kommentben:

„Megosztó vagy, azt látom. De ennyire? Valami van benned, amitől rögtön reagálnak rád. Sajnos negatívan is. Annyira jók pedig a dalaid, friss és modern az egész. Ez amcsi szint, csak kár, hogy sokan nem értékelik. Hajrá Reni, maradj mindig ilyen eltökélt! Remek énekesnő vagy.”

Reni koncertnaptára pedig tele van, a következő hónapokban számos fellépése lesz, ahol új dalait, friss zenei vonalát is megmutatja a közönségnek, ezzel az R&B-s hangzással pedig valószínűleg még sok friss szerzeményt fogunk hallani tőle a közeljövőben is.