promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fellibbent Tolvai Reni szoknyája, bugyi nélkül videózta magát a dögös énekesnő?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Túl forró lett Tolvai Reni nyilvános ruhapróbája.

Amikor az ország legtehetségesebb énekesnőiről van szó, akkor általában rögtön felmerül Tolvai Reni neve is, hiszen elképesztő hangja van, rendkívül tehetséges, és ezt már hosszú évek óta bizonyítja. Érdekes, de akkor is egyből szóba szokott kerülni a híresség, mikor a legdögösebb magyar celebekről értekeznek az emberek – vagyis ő nem csupán az énekhangjával, hanem a szépségével is képes mindenkit megbabonázni.

Tolvai Reni több szempontból is kiemelkedő teljesítményt nyújt, hiszen nemcsak énekesnőként remekel, hanem sminkesként is. Számtalan videót készített már, amikben a különböző praktikáit mutatja be az érdeklődőknek, ráadásul két saját sminkkollekciója is megjelent az utóbbi években, ezzel pedig csak kevesen büszkélkedhetnek – és nem csupán Magyarországon, hanem világviszonylatban is.

Tolvai Reni ügyesen építi a saját brandjét, hiszen még a közösségi oldalán is aktív, és időnként interakcióra buzdítja a követőit – most például azt kérdezte tőlük egy ruhapróbás videó keretein belül, hogy melyik szett áll neki a legjobban, a végeredmény pedig tűzforró lett.

Összesen négy szettet mutatott meg a követőinek Tolvai Reni, aki természetesen mindegyikben csodálatosan nézett ki. Először egy elegánsabb, elég izgalmas helyeken kivágott ruhával nyűgözte le az embereket, majd extra rövid nadrágban és mély dekoltázzsal hódított, harmadjára pedig egy kombinált szettben tündökölt – de a negyedik ruhaköltemény volt az, ami igazi telitalálat volt, ugyanis egy csillogó, arany színű egyberuhát vett fel, aminek a szoknyáját még fel is libbentette.

Annyira bevállalós volt Tolvai Reni szoknyalibbentése, hogy egyesek szerint még bugyi sem volt rajta, bár ezt szinte lehetetlen biztosan megmondani, mivel nagyon nehezen lehet látni bármit is a felvételen (amin amúgy az intim részek végig takarva vannak) – egyedül az biztos, hogy brutálszexi az énekesnő, és ezt ez a videó is bizonyítja (megtekintés csak saját felelősségre):

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás