promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szürreális dolog történt a választás előtt Karácsony Gergellyel: újra előkerült róla a felvétel, de már csak nevetni tud rajta

Szürreális dolog történt a választás előtt Karácsony Gergellyel: újra előkerült róla a felvétel, de már csak nevetni tud rajta

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Karácsony Gergelynek újra meg kellett néznie a szürreális felvételt magáról.

Karácsony Gergely közösségi oldalán már egy ideje él az a lehetőség, hogy az emberek kérdezhetnek tőle bármit, és ő válaszol rá. Ez az úgynevezett kérdezz-felelek játék több részben fel is került már az oldalára, ugyanis Budapest jelenlegi főpolgármestere videóban válaszol a feltett kérdésekre.

Volt olyan, aki megkérdezte tőle, hogy nem unja-e már a "Boldog Karácsonyt!" poénokat, mire a főpolgármester azt mondta, hogy egyáltalán nem, sőt imádja, és bár ez nem csak neki szól, de egy kicsit magára is veszi. Az is kiderült ebben a kérdezz-felelek játékban, hogy Karácsony Gergelynek a kedvenc sportja a röplabda, annak idején ő maga is űzte ezt a sportot, amit aztán a gitározás miatt kellett abbahagynia. Ugyanis köztudott, hogy a gitárosoknak azon a kezén, amivel pengetni szoktak, meg kell növeszteniük a körmüket, így aztán Karácsonynak el kellett döntenie, hogy a röplabda vagy a gitár a fontosabb, végül utóbbi választotta. Viszont a röplabdáról azt mondta, hogy szerinte az a legkooperatívabb sport, ott nem lehet önzőzni, hiszen mindenki csak egyszer érhet a labdához.

Olyan kérdés is érkezett Karácsony Gergelyhez, hogy mit csinál a főpolgármester szabadidejében. Nyilván most nem igen van neki, de azt mondta, hogy amikor egy kicsit szabaddá tudja tenni magát, akkor például elmegy koncertekre, mert nagyon szereti a zenét, és elmondása szerint nagyon sokfajta zenét hallgat.

Az iskolai évek is szóba kerültek, mégpedig olyan formában, hogy mennyire szerette Karácsony a matekot. A főpolgármester szerint ez egy hullámzó kapcsolat volt: eredetileg nagyon szerette, aztán a középiskolában ellustult, majd az egyetemen újra megszerette, mert ő statisztikával foglalkozott, szóval mondhatni "öregfejjel" újra matekszimpatizáns lett.

Vicces kérdések is érkeztek hozzá, ugyanis volt, aki megkérdezte, hogy milyen magas ropikban számolva; tehát hány ropit lehetne egymás mellé hosszában kirakni, hogy akkorák legyenek, mint Karácsony Gergely. A főpolgármester úgy számolta, hogy ha mondjuk 10 centis egy ropiszál, akkor 20 darab kellene belőle, tehát Karácsony 2 méter magas.

Legutóbb pedig felmerült az, amikor a legutóbbi önkormányzati választás előtt, 2019-ben meghívták őt a köztévébe, és megkérdezték tőle, hogy miért nem biciklivel ment az MTVA székházához. Karácsony Gergely szürreális, de csodálatos élményként emlékezett vissza erre a beszélgetésre, és már csak nevetni tud rajta.