promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínos incidens csúszott a VV élő műsorába, Puskás Petinél teljes zavar tört elő, ilyen még nem fordult elő
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az idei VV első párbaján kellemetlen probléma merült fel.

Vasárnap este rendezték meg a ValóVilág tizenkettedik évadának első párbaját. Mint ismert, a villalakók az évad első kiválasztásán VV Dorkára adták le a legtöbb voksot, aki aztán úgy döntött, hogy VV Noémit viszi magával párbajozni.

A fiatal játékos kijelentette: azért esett Noémire a választása, mert aljasnak és gonosznak tartja őt.

Noha Noémi kortesbeszédében akkor ki is emelte, hogy egyáltalán nem tartja magát olyan gonosz hárpiának, ahogy egyesek beállítják őt. Így arra buzdította a nézőközönséget, hogy szavazzanak rá. Ám úgy tűnik, hogy a műsor rajongói hasonlóképpen vélekednek, mint maga a kihívó fél, VV Dorka.

Puskás-Dallos Peti egymás után kétszer is elrontotta a nyertes nevét

Ugyanis arról, hogy ki mehessen vissza a villába, ismét a nézők dönthettek. A szavazatok 73,4-26,6 százalék arányban oszlottak meg, mégpedig Dorka javára, bár a műsorvezető, Puskás-Dallos Peti előbb tévesen Noémit hirdette ki annak. A kínos incidens azonban itt nem ért véget: a műsorvezetőnek sikerült kétszer is rosszul mondania a nyertes nevét.


De a korrigálás és örömködés után, Dorka visszatérhetett a villába, ahol tovább játszhat a fődíjért, ami jelenleg több mint 36 millió forint.

A hang és a kép, ami mindenki fülébe beleégett

A nagy kérdés már csak az, hogy hogyan tudnak a luxusbörtön lakói tovább élni úgy, hogy már nincs velük műkörömfaló lakó. Bizonyára sokaknak fognak hiányozni VV Noémi ikonikus rágcsálásai, amit a nézők minden alkalommal kifotóztak, majd körbetúrnézták vele a világhálót.

Elképzelésünk sincs arról, hogy milyen lehet élni egy örökösen műanyagot falatozó nő mellett, de feltételezzük, hogy nem egyszerű. A lányt egyébként rengeteg támadás érte emiatt, bár kiesésekor kijelentette, hogy ő csak önmagát adta, tehát nagy valószínűséggel ő a villa falain kívül is szívesen falatozgat ilyesmiket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás