promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Menthetetlenül vénülnek a Nagyfiúk film szereplői, néhányuk mintha a nyugdíjasotthonból szökött volna el
Borítókép:  Youtube - dynaticfilms
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyarok kedvenc vígjátékának főszereplői brutális átalakuláson mentek keresztül.

A Nagyfiúk (eredeti címén Grown Ups) egy 2010-ben bemutatott amerikai vígjáték, amelyet Dennis Dugan rendezett, és Adam Sandler, valamint Fred Wolf írt. A főszerepekben Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade és Rob Schneider láthatóak. A film a barátságról, a nosztalgiáról és a családi kötelékekről szól, és tele van humorral, érzelemmel, valamint emlékezetes jelenetekkel. A történet középpontjában öt gyermekkori barát áll, akik a gimnáziumi kosárlabdacsapatuk edzőjének, Buzzer-nak halála után újra találkoznak. Lenny Feder (Adam Sandler), Eric Lamonsoff (Kevin James), Kurt McKenzie (Chris Rock), Marcus Higgins (David Spade) és Rob Hilliard (Rob Schneider) hosszú évek után először gyűlnek össze, hogy részt vegyenek az edzőjük temetésén. Az öt barát a családjaikkal együtt egy tóparti házban tölt el egy hétvégét, ahol gyermekkorukban sok időt töltöttek együtt.

Az eltelt évek során mindannyian különböző irányba sodródtak, de most lehetőségük lesz újra felfedezni a régi barátságuk értékeit. Lenny, aki sikeres hollywoodi ügynök, próbálja megszokni a családi életet és felesége, Roxanne (Salma Hayek) elvárásait. Eric, a jóindulatú, de kissé ügyetlen férj, próbálja bebizonyítani, hogy még mindig képes gondoskodni a családjáról, míg Kurt, a háziasszony, szeretné, ha felesége, Deanne (Maya Rudolph), több időt töltene vele. Marcus, az örök agglegény, és Rob, aki háromszor is elvált, különféle módokon próbálják megtalálni a boldogságot.

A régi barátok közötti dinamika, egymás ugratása és a nosztalgikus visszaemlékezések mind hozzájárulnak a történet hangulatához. Lenny és Roxanne házasságának kihívásai, Eric és felesége, Sally (Maria Bello) kapcsolatának fejlődése, valamint Kurt és Deanne mindennapi küzdelmei mind-mind életszerű és humoros jeleneteket eredményeznek. A film tele van emlékezetes jelenetekkel, amelyek a humor és az érzelem zseniális kombinációjával ragadják meg a nézők figyelmét.

A leghumorosabb jelenet egyértelműen ez volt:

A családi események és a barátok közötti versengések a történet fontos részei. Az egyik legemlékezetesebb jelenet, amikor a barátok megpróbálnak egy régi trükköt újra előadni, ám egy kicsit elmérik és az akció csúnya véget ér.
A film vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól, de a közönség körében népszerű lett, különösen azok körében, akik kedvelik Adam Sandler humorát. A film sikerét az is mutatja, hogy 2013-ban elkészült a folytatása, a Nagyfiúk 2 (Grown Ups 2).

A bemutatása óta 14 év telt el, így néznek ki most a film szereplői, lássuk az Akkor és most videót:

Forrás: wikipedia.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás