promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csajomnak van egy őrületesen szexi ikertestvére, akivel egyik este kettesben maradtunk otthon, és...
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Régóta szimpatikusak vagyunk egymásnak, de ezt a barátnőm sosem tudhatja meg.

Dénes egy elég kellemetlen helyzetben találta magát, amikor egyik este a barátnője ikertestvérével váratlanul kettesben maradt. Most az ő történetét olvashatjátok:

Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni, hogy ez szerintetek megcsalás-e, vagy hogy hogyan kellene ehhez hozzáállnom? Az van, hogy van egy barátnőm, akit nagyon szeretek. Igazi feleségnek való. Szende, ártatlan, okos, intelligens, humoros, remekül lehet vele beszélgetni. Nagyon visszafogottan és nőiesen öltözködik, ezért is lepődtem meg, amikor egyik nap megláttam őt egy vörös miniszoknyában, erős rúzzsal és műkörömmel. Értetlenül mentem oda hozzá és még jobban meglepődtem, amikor nem ismert fel.

Pár perc kínos találgatás után ő világosodott meg: te vagy az ikertestvérem pasija? Széles mosoly terült el az arcán majd bemutatkozott: Georgina vagyok. Te pedig Helénával jársz. Csak hogy tiszta legyen.

Teljesen megdöbbenten, sosem került szóba, hogy ikertestvére van. Mondta, hogy van egy húga, de az iker részt kihagyta. Jót nevettünk, majd mondtam, hogy épp hozzájuk megyek, felajánlotta, hogy elkísér. A barátnőm otthon várt, de mintha nem örült volna neki, hogy megismerkedtem a tesójával. Valóban a szöges ellentéte volt a páromnak: áradt belőle a vadság, a szenvedély, a pikantéria, csípős volt a nyelve és volt benne valami olyanféle szexi nemtörődömség. Valószínűleg az a tipikus jelenség ez, amikor az ikrek annyira különbözni akarnak, hogy két ennyire eltérő ember lesz belőlük.

Egyik este aztán átmentem a barátnőmhöz, de neki elhúzódott a dolga egy másik városban és írta, hogy később ér haza, azonban addigra már egy jó fél órája a házukban voltam, ahol a tesója éppen egy bulit tartott. Mikor írta, hogy nem tudja mikor ér haza, akkor el akartam indulni, de Georgina marasztalt, én pedig úgy voltam vele, hogy miért ne, végülis ebből nem lehet baj. Remekül éreztük magunkat, fogyott az alkohol is, sokat beszélgettünk és egyre inkább az volt bennem, hogy mennyire jófej, laza csaj és hogy a barátnőm nem jogosan kritizálja annyit a szabados életmódja miatt.

A buli egy pontján aztán éreztem, hogyha még maradok, akkor valami olyan is történhet, amit megbánnék, így felmentem a barátnőm szobájába aludni.

Hamarosan kinyílt az ajtó és mellémbújt a párom. Igazából gondolkodhattam volna, mielőtt megtörténik a dolog, de annyira bódult voltam és kicsit félálomban, hogy fel sem tűnt az, hogy összetévesztettem őket és épp a tesójával csinálunk elmondhatatlan dolgokat. A titok aztán másnap derült ki, amikor a barátnőm reggel hazajött és pironkodva kért elnézést, amiért nem töltötte itthon az éjszakát, de elhúzódott a munkájuk. Döbbenten álltam. Ekkor oldalra néztem a kávézgató testvérére, aki kacsinott egyet, majd tovább folytatta a telefonja nézegetését. Kiment a lábamból a vér és nem tudtam megszólalni. Most mit tegyek? Így sem túl jó a viszonyuk, ha elmondom, félek, hogy elveszítem és ők sem állnak többet szóba egymással... Ugyanakkor, nem vagyok közömbös Georgina iránt sem, de nem tudom, hogy ő akarna-e egyáltalán komoly kapcsolatot. Mit csináljak? Egyáltalán, most akkor megcsaltam őt?

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás